Andreea Bălan nu mai suferă după divorțul de George Burcea. Artista se simte mult mai puternică acum: ”Încerc să mă autodepășesc”

Publicat pe

Lucrurile din viața Andreei Bălan au intrat pe un făgaș normal, după despărțirea de George Burcea. Artista are o nouă relație, iar acum a lansat o nouă piesă de mare succes.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce și-a deschis inima și a pus în versuri etapele prin care un om trece atunci când suferința își face loc în viața sa, Andreea Bălan lansează „Nu mai doare', o piesă ce are la bază vindecarea rănilor emoționale.

Citește și: George Burcea, decizie neașteptată la șase luni de la divorțul de Andreea Bălan. A început să poarte verigheta din nou!

„Întotdeauna mi-am dorit să ies din zona de confort și să încerc să mă autodepășesc, să trec peste orice obstacol, să fac lucruri deosebite și să surprind. «Nu mai doare» reprezintă un alter ego, o parte din mine care se simte mai puternică după experiențele avute și pregătită să meargă mai departe. Mi-a plăcut mult viziunea Roxanei Paulică și a lui Vlad Roșca și modul în care au știut să pună în valoare acea latură. Mi-am propus ca împreună cu ei să conturez o poveste emoțională, pe care să o prezint prin muzică. Piese precum «Inimă de fier» și «Am crezut în basme» reprezintă pașii către vindecare și fericire și cu siguranță vor urma și alte povești', a declarat Andreea Bălan.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Artista s-a îndrăgostit pe loc de noul iubit

În urmă cu câteva luni, Andreea a lansat  „Inimă de fier' și „Am crezut în basme', single-uri ce au la bază experiențele personale ale artistei din ultimul timp, adresate oamenilor care trec sau au trecut prin încercările mai puțin plăcute ale vieții.

Andreea Bălan nu mai suferă după divorțul de George Burcea. Artista se simte mult mai puternică acum: 'Încerc să mă autodepășesc'Andreea Bălan nu mai suferă după divorțul de George Burcea. Artista se simte mult mai puternică acum: 'Încerc să mă autodepășesc'

Andreea Bălan are o relație cu Tiberiu Argint

Cu toate că încă nu s-au afișat împreună și nici nu au făcut vreo declarație cu privire la relația lor, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost surprinși prima oară împreună la malul mării de către paparazzi Cancan, iar acum par să fi plecat într-o nouă escapadă.

Reamintim că Andreea Bălan și George Burcea se află în plin divorț. Artista a fost surprinsă la mare în compania lui Tiberiu Argint, la aproximativ jumătate de an de la despărțirea soț. Vedeta și Tiberiu Argint au fost surprinși în ipostaze tandre la mare, în Vama Veche. Artista și fratele Soniei Argint ar avea o relație de mai bine de o lună și par a fi foarte fericiți împreună, trăind intens fiecare moment petrecut unul în compania celuilalt.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter