(P) Clinica Medico Estetica by Salon Estetica: locul unde frumusețea este la ea acasă

Publicat pe

La un moment dat, este greu să ignori semnele vii ale îmbătrânirii pe care le vezi în oglindă – micile riduri din jurul ochilor sau buzelor, petele de vârstă. Existau puține opțiuni pentru întinerire cu ceva timp în urmă. Dar astăzi, poți ameliora efectele timpului asupra feței tale cu multe proceduri cosmetice nechirurgicale. 

     Dacă ai putea obține aceleași rezultate dintr-o procedură noninvazivă pe care ai obține-o în mod normal dintr-o procedură chirurgicală invazivă, ce ai alege? Oricine care nu este dependent de chirurgia plastică, în mod evident, ar alege opțiunea mai puțin invazivă. Ceea ce ridică întrebarea: Putem obține vreodată aceleași rezultate cu tehnologia noninvazivă pe care o oferă chirurgia plastică invazivă? Nu este surprinzator, desi, proceduri neinvazive sau minim invazive au înregistrat o creștere de 180% din 2000 până în 2016. 

         Clinica MedicoEstetic din Brăila ,sub conducerea doamnei Carmen Gabriela Flor, este o clinica de infrumusetare specializata in multe arii de înfrumusețare, iar cu ceva timp în urmă această clinică s-a extins pentru a putea oferi atat femeilor cat si barbatilor posibilitatea de a apela la o gamă foarte variată de proceduri de rejuvenare și revitalizare cu tratamente minim- invazive. Dr Omar Wahba este specialist in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva și se ocupă de consultațiile absolut necesare în vederea operațiilor ce urmează să aibă loc în București 

Procedurile cele mai căutate la Clinica Medico Estetica by Salon Estetica sunt următoarele:

  • Toxina botulinică tip A

Botoxul, pe scurt, este un agent care blochează semnalele nervoase musculare, care la rândul său slăbesc limitarea sau anularea contracției musculare țintă. Acțiunea Botox, la rândul său, duce la diminuarea ridurilor nedorite în zona țintă. Botox-ul are multiple utilizări și poate fi folosit pentru a trata ridurile frunții, liniile încruntate, benzile de piele de pe gât etc.

  • Materiale de umplere a țesuturilor moi

Umpluturile dermice ajută la reducerea liniilor fine și a ridurilor prin adăugarea de volum și plinătate la nivelul feței. Majoritatea materialelor de umplutură funcționează prin refacerea nivelului de acid hialuronic din piele și prin tragerea de umiditate din corp pentru a adăuga efectul său netezire. Umpluturile dermice sunt utile la reducerea semnelor precoce ale îmbătrânirii, cum ar fi lăsarea buzelor subțiri și înmuierea ridurilor faciale.

  • Exfolierea chimică

Exfolierile chimice folosesc o soluție chimică pentru a exfolia și a-și reîncărca pielea prin îndepărtarea straturilor exterioare. Exfolierile chimice sunt considerate una dintre cele mai puțin invazive proceduri pentru a îmbunătăți aspectul pielii tale. O exfoliere chimică poate ajuta la îmbunătățirea cicatrizarii acneei, a liniilor fine și a ridurilor, a problemelor de pigmentare și a pielii accidentate sau deteriorate de soare.

      Ce au în comun primele trei proceduri minime sau neinvazive? Niciunul dintre ele nu vă va oferi aceleași rezultate ca și o procedură chirurgicală invazivă, cum ar fi facelift. Scopul fundamental constant cu orice procedură chirurgicală este de a găsi modalități de a face din ce în ce mai puțin invaziv. Chiar dacă există mai multe opțiuni grozave pentru pacienți, pentru a reduce semnele de îmbătrânire timpurie, nu există încă opțiuni nonsurgicale viabile pentru a înlocui procedurile de chirurgie plastică invazivă de top cum ar fi mărirea sânilor, liposucția și remodelarea nasului.

     Atunci când ai în vedere chirurgia plastică, ai nevoie de un chirurg plastic cu experiență, care este expert în domeniu, care îți poate arăta dovada rezultatelor excepționale. De aceea, dacă vrei să discuți liber cu medicul tău despre cele mai potrivite proceduri chirurgicale invazive sau non- invazive, alege clinica Medico Estetic Braila si pe domnul dr Omar Wahba.

„Cea mai buna investitie pe care o poti face este investitia in tine .Indiferent daca pleci din exterior sau din interior ,important este ca sanatatea si starea de bine sa se completeze si sa-ti aduca satisfactia de a te simti implinita si impacata cu propria viata.' conchide Carmen Gabriela Flor femeia de succes care sta in spatele acestui concept unic la Braila Salon [email protected]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter