Andreea Bălan, primele declarații după ce a fost operată de urgență: ”În urma investigațiilor, doctorii au descoperit...”

Publicat pe

Andreea Bălan face primele declarații, după ce miercuri a fost operată de urgență. Artista a acuzat dureri insuportabile în zona abdominală, iar medicii au intervenit de urgență.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Artista a fost operată de urgență miercuri, după ce medicii au descoperit că are un abces abdominal. Andreea Bălan a făcut primele declarații de pe patul de spital, după ce a fost operată. Vedeta se simte bine și este sub atenta supraveghere a medicilor și urmează un tratament. Din fericire, operația a decurs așa cum trebuie și Andreea este acum în afara oricărui pericol.

'Neața dragilor. Vreau să vă spun că sunt bine! M-am internat în spital luni seară cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal! Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație', a scris Andreea Bălan pe una dintre rețelele de socializare.

Andreea Bălan, primele declarații după ce a fost operată de urgență: 'În urma investigațiilor, doctorii au descoperit...'Andreea Bălan, primele declarații după ce a fost operată de urgență: 'În urma investigațiilor, doctorii au descoperit...'

Andreea Bălan a fost diagnosticată cu abces abdominal

Andreea Bălan a avut un abces abdominal, pe care medicii l-au operat laparoscopic, la scurt timp după internare.Potrivit specialiștilor, un abces al cavității abdominale este un proces inflamator în care se formează o cavitate umplută cu conținut purulent între organele interne. Boala este, de obicei, însoțită de durere severă.

Citește și: George Burcea, reacție incredibilă după ce Andreea Bălan a fost operată de urgență! Ce făcea actorul când mama fetițelor lui era pe patul de spital

Citește și: George Burcea s-a schimbat complet după divorț. Ce spune despre relația cu cele două fiice pe care le are cu Andreea Bălan: 'Așa trebuia să se întâmple'

Citește și: Andreea Bălan și iubitul ei, Tiberiu Argint, au făcut un pas uriaș în relația lor. Nimeni nu se aștepta să se întâmple atât de repede!

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea au avut prima înfățisare la tribunal, în procesul de divorț. Ea vrea custodia totală a fetițelor, el refuză

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter