Andreea Bălan și George Burcea au avut prima înfățisare la tribunal, în procesul de divorț. Ea vrea custodia totală a fetițelor, el refuză

Publicat pe

Andreea Bălan și George Burcea au ajuns săptămâna trecută la tribunal, la prima înfățișare a divorțului. Se pare că procesul va dura destul de mult, chiar dacă cei doi s-au prezentat în fața instanței.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit cu scandal, iar divorțul lor are loc la tribunal. Se pare că cei doi nu se pun de acord în privința anumitor lucruri și procesul va dura mult timp de acum înainte.

Citește și: Andreea Bălan, primele declarații despre logodna cu Tiberiu Argint: „Sunt foarte fericită'

Pe 1 octombrie a avut loc prima înfățișare la tribunal, iar George Burcea și Andreea Bălan au fost prezenți în fața judecătorului. Cu siguranță sentința judecătorului nu va mulțumi pe niciunul, astfel încât cei doi nu vor sub nicio formă se renunțe la dorințele pe care le au.

Citește și: Surpriză pentru Andreea Bălan! Vestea primită, la scurt timp după declarațiile lui George Burcea: „Tot ceea ce fac, fac pentru Ella si Clara”

În urmă cu ceva timp au apărut zvonuri că Andreea Bălan ar vrea custodia totală a fetițelor, iar George Burcea nu este deloc de acord cu asta, motiv pentru care procesul de divorț va dura luni bune.

Citește și: E scandal de proporții: George Burcea a atacat-o din nou pe Andreea Bălan! La mijloc e un alt bărbat: 'Te plătește și acum pentru treabă?'

Andreea Bălan și George Burcea au avut prima înfățisare la tribunal, în procesul de divorț. Ea vrea custodia totală a fetițelor, el refuzăAndreea Bălan și George Burcea au avut prima înfățisare la tribunal, în procesul de divorț. Ea vrea custodia totală a fetițelor, el refuză

Andreea Bălan și George Burcea au ajuns la tribunal

Chiar dacă fiecare acum o altă relație, cei doi se războiesc pentru cele două fetițe, Ella și Clara. Andreea Bălan ar vrea ca pensia alimentară să crească, acum că George Burcea are venituri mai mari, după participarea la Ferma.

'Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau, să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei.

Normal, acum, că George a fost la Ferma, i-au crescut și veniturile și, logic, va crește și cuantumul pensiei alimentare pe care o va avea de plătit, mai ales că are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă. Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă, mai ales că observă că George se comportă din ce în ce mai urât.

Acum, singura ei preocupare este să se ocupe de fetițe, nu să intre în discuții inutile. Oricum, ea preferă să nu spele pe jos cu George, deși ar avea cu ce, pentru că nu vrea să dea explicații fetițelor când acestea vor crește mai mari și vor pune întrebări despre comportamentul părinților lor', a spus un apropiat al Andreei Bălan și George Burcea, potrivit Wowbiz.ro.

Citește și: George Burcea și-ar neglija fetițele, după ce a început o relație cu Viviana Sposub. Andreea Bălan e foc și pară: 'Nu așa ar trebui să se comporte un tată'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter