Primul termen al procesului de divorț dintre Larisa și Alin Oprea: acuzații de infidelitate, de ambele părți și partaj de 1 milion de euro

Publicat pe

Larisa și Alin Oprea se află în plin proces de divorț, care se anunță a fi unul dificil și de lungă durată! Cei doi au avut primul termen în procesul de divorț, după ce nu s-au înțeles la notar. Iată cum a decurs totul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Larisa și Alin Oprea s-au despărțit, însă nu în termeni tocmai amiabili. Vestea că vor divorța după 22 de ani de căsnicie a zguduit lumea mondenă, iar detaliile care au ieșit la iveală pe parcurs au fost de-a dreptul surprinzătoare, dat fiind că părea că lucrurile mergeau excelent între ei.

Cei doi și-au aruncat vorbe și acuzații grele, la mijloc fiind prinși și cei doi copii ai cuplului.

Citește și: Scandalul din trupa Talisman a fost provocat de Larisa.Tavi Colen face declarații uimitoare despre fosta soție a lui Alin Oprea: 'Mi-au furat…'

Larisa și Alin Oprea se acuză reciproc de infidelitate

Potrivit cancan.ro, Larisa și Alin Oprea ar fi avut primul termen la tribunal, dat fiind că nu au putut ajunge la nicio înțelegere la notar. Se pare că procesul va fi unul lung și dificil, cei doi acuzându-se reciproc de infidelitate. Alin Oprea, care a susținut că are dovezi că ar fi fost înșelat de mai multe ori de soție, este pregătit să spună tot.

La rândul ei, Larisa Oprea consideră că dreptate ar fi, de fapt, de partea ei, susținând că soțul ei a plecat de acasă pentru o altă femeie.

Citește și: Reacția tranșantă a fiicei lui Alin Oprea, în direct la TV:”Să-ți fie rușine! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi”

Partaj de peste 1 milion de euro

În plus, la mijloc ar fi vorba despre un partaj de peste 1 milion de euro, Alin Oprea susținând că soția l-a lăsat fără niciun ban.

De-a lungul anilor, Alin Oprea a strâns o avere considerabilă, pe care a investit-o, printre altele, în imobile. Artistul nu numai că a fost dat afară din propria casă, ci i s-a tăiat și accesul la conturile comune și a fost scos de la împuTernicit, Larisa lăsându-l, practic, fără o lețcaie.

„Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele financiare ale vieții noatre, în sensul că mi-a blocat accesul în toate conturile de bani. Noi aveam înainte de mutarea la Londra 5 proprietăți în București. AM hotărât la un moment dat să facem donație copiilor aceste 5 proprietăți. Nu vrea împărțirea averii. Vrea tot. Toate conturile sunt blocate. Am ajuns ca un ‘boschetar’, pentru că asa vrea soția!‘, a povestit Alin Oprea la Xtra Night Show.

Citește și: Soția lui Alin Oprea are comportamente… nebănuite! Larisa l-a bătut pe paznicul de la liceul fiicei sale până l-a luat Salvarea

Pe parcursul carierei, Alin Oprea și-a investit banii în proprietăți imobiliare, artistul achiziționând nu mai puțin de 7 imobile, atât în țară, cât și în străinătate. Acesta a povestit că a deținut 2 apartamente cu 2 camere în zona Carol, care au fost donate copiilor, 1 apartament cu 5 camere donat și el, o garsonieră, donată de asemenea. Apartamentul artistului de pe Calea Călărașilor, de 2 camere, iar din banii proveniți de pe urma tranzacției, 20.000 de euro au intrat în conturile celor 2 copii ai săi. Restul banilor au fost folosiți pentru achiziționarea apartamentului din Londra, ajuns și el acum măr al discordiei. De asemenea, un alt apartament din zona Carol a fost vândut.

Apartamentul lui Alin Oprea, vizat, de asemenea, de soția lui, este situat într-o clădire de patrimoniu, iar după reabilitare și renovare, prețul acestuia se va ridica la 1 milion de euro.

Citește și: Adevărul despre divorțul dintre Alin Oprea și Larisa:„Au făcut echipă ani buni. Ea a decis să plece'

Cum a aflat Alin Oprea că era înșelat de Larisa

Deși pare de necrezut, Alin Oprea a aflat că soția lui îl înșală, după ce a ascultat înregistrările de la DIICOT. Detaliile despre escapadele Larisei Oprea l-au lăsat fără cuvinte, iar în momentul acela, căsnicia lor a avut de suferit.

Primul termen al procesului de divorț dintre Larisa și Alin Oprea: acuzații de infidelitate, de ambele părți și partaj de 1 milion de euroPrimul termen al procesului de divorț dintre Larisa și Alin Oprea: acuzații de infidelitate, de ambele părți și partaj de 1 milion de euro

În prima secundă când am aflat cert niste lucruri, le-am aflat buluc, toate informaţiile odată. Erau nişte ascultări şi nişte monitorizări făcute de instituţii publice de urmărire. Asta a fost maniera în care am aflat. Erau certe. Am ascultat, le-am văzut şi le-am citit.‘, a declarat Alin Oprea.

Citește și: Divorțul momentului: Alin Oprea și Larisa au trăit o poveste de dragoste ca-n filme.S-au îndrăgostit la prima vedere, la un concert, iar după câteva luni s-au căsătorit

Veștile șocante pe care le-a primit l-au trimis pe Alin Oprea direct la spital. Fostului membru al trupei Talisman i s-a făcut rău instantaneu când a auzit ce făcea mama copiilor lui.

Când am mers acolo, a căzut cerul pe mine, era să leşin, mi s-a făcut rău. Am stat cât am stat, apoi am mers la spital, să văd ce e cu mine, aveam o cădere de calciu, tremuram, îmi era rău. Am stat câteva ore la perfuzii. Mi-am mai revenit şi am tăcut, o perioadă, nici nu puteam să vorbesc.‘, a mai povestit Alin Oprea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter