Scandalul din trupa Talisman a fost provocat de Larisa. Tavi Colen face declarații uimitoare despre fosta soție a lui Alin Oprea: ”Mi-au furat...”

Publicat pe

Erau prieteni la cataramă, dar au ajuns la cuțite din cauza Larisei Oprea. Tavi Colen și Alin Oprea au cucerit inimile românilor cu piesele lor, până când trupa Talisman s-a destrămat cu mare scandal. Tavi Colen aduce acuzații grave și o învinuiește pe Larisa, femeia cu care Alin Oprea este în plin proces de divorț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După ce s-a aflat de divorțul lui Alin Oprea de Larisa, informații total neașteptate au ieșit la iveală despre mama copiilor lui. Se pare că femeia ar fi avut un comportament destul de dur cu oamenii din jurul soțului ei, inclusiv cu el.

Tavi Colen a povestit că Larisa Oprea a fost motivul pentru care trupa Talisman s-a destrămat, dar și motivul pentru care a rupt prietenia cu Alin.

'Larisa a afirmat atunci că mâncam la ei şi-mi spăla chiloţii. A uitat să spună însă că oalele erau ale mele. La fel şi maşina de spălat în care îmi puneam chiloţii. Apoi a încercat să acapareze tot. Să o facă pe managerul trupei.', a declarat Tavi pentru retetesivedete.ro.

Citește și: Fanii nu i-au uitat! Ce fac și cum arată Alin Oprea și Tavi Colen de la Talisman, la 13 ani după ce s-au despărțit cu scandal

Artistul continuă seria dezvăluirilor șocante și mărturisește că și-a rugat colegul de trupă să nu mai vină cu soția la spectacole și să nu mai consume alcool înainte de concerte. Tavi Colen a declarat că Alin și Larisa Oprea ar fi furat numele trupei Talisman, nume pe care el l-ar fi găsit.

'Mi-au furat şi numele. „Talisman' pe care l-am dat eu, într-o cameră de cămin studenţesc. Am martori. Ei l-au înscris la OSIM pe numele lor. Atunci m-am enervat şi am pus trei condiţii, ca să mai cântăm împreună: să nu mai bea înainte de spectacole, să nu mai vină niciodată nevastă-sa la spectacolele noastre şi să-mi dea numele de „Talisman' înapoi', a mai zis el pentru sursa citată.

Citește și: Tavi Colen, deranjat de soția lui Alin Oprea! Larisa, motivul destrămării trupei Talisman: 'L-am rugat să nu mai vină cu ea'

Scandalul din trupa Talisman a fost provocat de Larisa. Tavi Colen face declarații uimitoare despre fosta soție a lui Alin Oprea: 'Mi-au furat...'Scandalul din trupa Talisman a fost provocat de Larisa. Tavi Colen face declarații uimitoare despre fosta soție a lui Alin Oprea: 'Mi-au furat...'

Alin Oprea speră la reuniunea trupei Talisman

Acum, însă, pentru că divorțează, iar cauza rupturii a fost eliminată, Alin Oprea se arată optimist și deschis către o împăcare cu fostul coleg de trupă și, de ce nu către o refacere a trupei, la 25 de ani de la înființare.

„Din punctul meu de vedere, există toate șansele, dacă și el este deschis la discuții. Eu sunt de acord. Știu că și fanii și-ar dori acest lucru. Se împlinesc 25 de ani de la înființarea trupei . Am eliminat dintre noi cauza rupturii. A fost o perioadă în care atât eu, cât și el am fost mai săraci, inspirațional vorbind’, a spus Alin Oprea la Xtra Night Show.

Citește și: Alin Oprea, îndepărtat și de familie: „Soția mea nu era adepta întâlnirilor cu membri ai familiei mele. Mama nu a mai fost în vizită la noi de 15 ani”

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter