Adevărul despre divorțul dintre Alin Oprea și Larisa: „Au făcut echipă ani buni. Ea a decis să plece”

Publicat pe

Alin Oprea și Larisa s-au despărțit recent, iar divorțul lor a fost unul extrem de mediatizat. Cântărețul a fost prins cu o altă femeie, în timp ce soția lui era în Anglia, acolo unde cei doi copii ai cuplului se află la studii. Inițial, divorțul trebuia să se petreacă la notar, însă s-a ajuns la un proces la tribunal, din cauză că artistul refuză să-și lase fosta parteneră să-i păstreze numele de familie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Larisa Oprea, încă soţia solistului de la Talisman, locuieşte în Londra de 3 ani, împreună cu cei doi copii, Melissa şi Adrian.

Jurnalistul Cristi Brancu a vorbit despre situația celor doi, spunând că Larisa a fost cea care a decis să plece.

'Tot aud oamenii zicând că din cauza Larisei s-a despărțit trupa Talisman. Alin este major, vaccinat… Eu am lucrat 2 ani cu ei, pentru că Alin a fost organizatorul festivalului de la Amara și eu am fost prezentator. Am stat cu ei ore întregi. Larisa era mâna dreaptă a lui Alin în tot ceea ce însemna organizarea. Larisa și cu Alin au făcut echipă ani buni, spre binele familiei, al copiilor, al business-ului lor. La un moment dat, Larisa a decis să plece.

Din câte am auzit, Alin a ajutat-o pe Larisa într-o anumită situație de viață, când ea a avut o problemă și el i-a fost alături. De la un moment încolo, faptul că ea a plecat a arătat că există niște neînțelegeri. Ideal, din punctul meu de vedere, era ca această relație să se încheie înainte ca Alin să apară cu altă femeie', a afirmat Cristi Brancu despre divorțul dintre Alin Oprea si Larisa Oprea. 

Alin Oprea: 'Am renunțat la tot ce era toxic în viața mea'

Se pare că ruptura dintre cei doi s-ar fi produs în urmă cu 3 ani, atunci când Larisa Oprea a ales să plece cu fiica ei în Anglia, unde aceasta a studiat. Alin Oprea a simțit atunci o eliberare și viața lui s-a schimbat complet.

Adevărul despre divorțul dintre Alin Oprea și Larisa: „Au făcut echipă ani buni. Ea a decis să plece'Adevărul despre divorțul dintre Alin Oprea și Larisa: „Au făcut echipă ani buni. Ea a decis să plece'

‘Schimbarea mea a început din clipa în care Larisa a plecat în Anglia cu fiica noastră la studii, adică de prin anul 2017. Am simţit cumva o eliberare şi, totodată, am considerat că este timpul să mă uit cumva şi spre mine, ceea ce nu mai făcusem în ultimii 20 de ani. Toată viaţa am fost pentru copii, pentru familie, m-am dedicat, am muncit foarte mult să nu le lipsească nimic. Iar acum, când au crescut şi pot să spun că se pot descurca şi singuri într-o oarecare măsură, ar fi bine să mai am grijă şi de mine.’, a declarat Alin Oprea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter