E oficial! Andreea Bălan și George Burcea au depus actele de divorț. Nu mai există nicio șansă de împăcare: ”Îi puteți spune fostul soț”

Publicat pe

Acum este clar! Între Andreea Bălan și George Burcea nu mai există nicio șansă de împăcare, iar actele de divorț au fost deja depuse. Cei doi și-au aruncat cuvintele grele în public și nu se mai port ierta unul pe celălalt.

Deși nu și-a imaginat niciodată ca va fi o mamă singură, vedeta a fost părăsită de tatăl fetițelor sale la doar câteva luni de la nuntă. Andreea Bălan a mărturisit că nu mai există cale de împăcare și că au depus actele de divorț.

Chiar dacă ea ar mai fi vrut să-i dea o șansă, artista se pare că s-a decis că nu-l va mai primi niciodată înapoi pe tatăl fetițelor sale. Într-o emisiune TV, Andreea Bălan a spus că i se poate zice lui George Burcea fostul soț, pentru că actele de divorț au fost depuse.

'Îi puteți spune fostul soț pentru că actele deja s-au depus', a spus Andreea Bălan. Cei doi nu vor putea divorța la notar, pentru că la mijloc sunt doi minori și va trebui să se stabilească custodia micuțelor.

De când stă acasă, Andreea Bălan s-a concentrat și mai mult pe creșterea Ellei și a Clarei. Este primul an în care artista a fost singură de Paște de când este cu George Burcea.

Citește și: Scandal de proporții între Andreea Bălan și George Burcea. Artista a fost jignită de soțul ei chiar de Paște: „Vreau un tată exemplar, nu de care să-mi fie teamă!”

Joi a fost ziua de nume a actorului, dar și a vedetei, pentru că o cheamă și Georgiana. Andreea Bălan a declarat că George Burcea nu a sunat-o să-i zică la mulți ani, însă ea îl va suna ca fetița cea mare să-i poată face această urare tatălui ei.

Cântăreața este convinsă că această răutate va dispărea în timp, iar lucrurile se vor liniști la un moment dat. 'Relațiile sunt extrem de reci și sunt doar mesaje ciudate. Timpul le așează pe toate și peste o luna, două, șapte, toată supararea asta va disparea.', a mai spus Andreea Bălan, potrivit Spynews.

Acum că Andreea Bălan și George Burcea au depus actele de divorț este clar că nu vom mai asista la nicio împăcare între cei doi.

Citește și: Mai ceva ca-n telenovele! Andreea Bălan, propunere incredibilă din partea lui George Burcea, la despărțire. 'Nu i-a venit să creadă așa ceva și i-a arătat ușa'

FOTO: Facebook

E oficial! Andreea Bălan și George Burcea au depus actele de divorț. Nu mai există nicio șansă de împăcare: 'Îi puteți spune fostul soț'E oficial! Andreea Bălan și George Burcea au depus actele de divorț. Nu mai există nicio șansă de împăcare: 'Îi puteți spune fostul soț'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter