Andreea Bălan și George Burcea, prima întâlnire după ce au anunțat că divorțează. I-au rupt turta fetiței lor, Clara, în casa nașilor. Primele imagini de la eveniment

Publicat pe

Andreea Bălan și George Burcea i-au rupt turta fetiței lor în vârstă de un an, în casa nașilor, în cadrul unui eveniment restrâns.

Andreea Bălan și George Burcea, prima întâlnire după ce au anunțat că divorțează. I-au rupt turta fetiței lor, Clara, în casa nașilor. Primele imagini de la evenimentAndreea Bălan și George Burcea, prima întâlnire după ce au anunțat că divorțează. I-au rupt turta fetiței lor, Clara, în casa nașilor. Primele imagini de la eveniment

Andreea Bălan a postat pe Instagram primele imagini de la evenimentul restrâns, care a avut loc în casa nașilor, Aurelian Temișan și Monica Davidescu. Petrecerea a fost amânată cinci zile pentru că la această dată și-au putut sincroniza agendele toți cei prezenți.

Citește și: E oficial! Andreea Bălan divorțează de George Burcea, la 5 luni de la nuntă:„Ella și Clara trebuie protejate!'

„Azi o sarbatorim pe Clara și nașii i-au taiat moțul. Ella si Clara sunt totul pentru mine, iar sănătatea și fericirea lor sunt tot ce contează”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Fiica lor cea mică, Clara, a împlinit un an pe data de 4 martie. În 2019, Andreea Bălan a trecut prin momente extrem de grele la naștere. A suferit un stop cardio-respirator când a devenit mamă pentru a doua oară și complicațiile nu s-au oprit după prima intervenție.

Citește și: Divorțul e iminent! George Burcea a plecat de acasă și a lăsat-o pe Andreea Bălan singură, cu fetițele!

„Lăpticul meu nr II are 1 an de șunculiță, lăptic și zâmbete.
Clãrita scărita”,
a scris și George Burcea în ziua în care fiica lui a împlinit un an.

Atât Andreea Bălan, cât și George Burcea au postat story-uri de la evenimentul restrâns, semn că cei doi au îngropat securea războiului de dragul fetiței lor. Deși s-au comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, cei doi au păstrat aparențele doar de dragul fetițelor. Mai exact, George nu apare în fotografiile postate de Andreea, dintr-un motiv de la sine înțeles. Drumurile lor sunt, acum, separate, și nu mai are rost să pară o familie fericită în ochii publicului, ci doar în ochii fetițelor.

Andreea Bălan a confirmat săptămâna trecută divorțul de George Burcea, la doar cinci luni de la nuntă.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea a fost prezis de Carmen Harra în urmă cu 4 ani:”Nu cred că se poate face nimic la ora actuală”

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă