Andreea Berecleanu și-a luat liber de la Observator, ca să meargă în Londra, de ziua fiicei sale: ”Nu este un copil altfel”

Publicat pe

Peste doar câteva zile, fiica Andreei Berecleanu va împlini 18 ani, iar prezentatoarea TV și-a luat liber de la Observator pentru a merge în Londra, acolo unde învață fiica ei. Andreea Berecleanu are o relație foarte bună cu Eva.

Pe 20 septembrie, Eva împlinește 18 ani, iar aceasta a vrut să-și sărbătorească ziua de naștere în Londra, acolo unde studiază la un liceu de top. Andreea Berecleanu trebuia să fie la pupitrul știrilor vineri seară, însă și-a luat o zi liberă pentru a merge în Londra.

„Eva este la Londra și o să mergem să ne întâlnim cu ea acolo. Nu este un copil altfel, dar alegerile pe care le face sunt diferite, asta spun din perspectiva mamei. Dacă toată lumea își face petreceri cu 50,  100 de copii la majorat, ea va fi altfel. Eva a ales să mergem pentru un weekend undeva, nu la Londra, dar să fie aniversarea într-un cadru restrâns. O să fim 4-5 persoane maximum, familia și, probabil, nu știu sigur, încă unul sau doi prieteni, cei mai buni. Ziua ei este vineri, mi-am luat liber deja', a declarat Andreea Berecleanu pentru Libertatea.

Eva nu își dorește o petrecere cu mulți invitați, ci a preferat să aleagă un loc în care să meargă alături de familie, dar și de doi-trei prieteni foarte apropiați. De ziua ei, fiica Andreei Berecleanu nu va merge la liceu, iar vedeta a vorbit deja să fie scutită.

„Va fi aproape de Anglia, într-un loc ales de ea. A avut opțiunea de a veni în țară pentru un weekend, dar nu a vrut asta. Oricum, va fi scutită vineri de la școală, voi cere eu permisiunea de a pleca, pentru că ziua ei de naștere pică vineri', a mai spus vedeta.

În ultimul timp, Eva Zaharescu a ajuns aproape de nerecunoscut. Tânăra se pare că a apelat la prima intervenție estetică și și-a mărit buzele, iar schimbarea este mai mult decât evidentă.

FOTO: Facebook

Andreea Berecleanu și-a luat liber de la Observator, ca să meargă în Londra, de ziua fiicei sale: 'Nu este un copil altfel'Andreea Berecleanu și-a luat liber de la Observator, ca să meargă în Londra, de ziua fiicei sale: 'Nu este un copil altfel'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter