Ioana Ginghină pleacă la Roma de ziua ei de naștere. Fetița sa, Ruxi, va rămâne cu Alexandru Papadopol

Publicat pe

Ioana Ginghină este în relații foarte bune acum cu Alexandru Papadopol, deși au divorț în urmă cu scurt timp. Vedeta a dezvăluit că se înțeleg mai bine ca atunci când erau împreună, iar actorul este mai implicat în relația cu fiica lor, Ruxi.

Alexandru Papadopol este într-o relație cu Adriana Titieni, însă nu a uitat de familia lui. Ioana Ginghină a povestit cum acum știe tot ce face fostul soț, pentru că acesta o anunță de fiecare dată. Actorul este acum mult mai implicat în relația cu fiica lui, iar când are timp o duce pe adolescentă la școală.

„De exemplu, și astăzi a dus-o el la școală, deci e foarte bună relația mea cu Alexandru. Aș putea zice că avem o relație chiar mai bună ca înainte, când eram căsătoriți. Lăsând lucrurile urâte la o parte, acum eu îi știu programul, la fel el pe al meu. Îmi spune: «Uite, eu sunt în săptămâna asta în București, dar am spectacol etc.»… Frate, dar nu ți-am știut programul așa niciodată! Avem o relație foarte OK, mă așteptam să fie așa, pentru că noi înainte să ne căsătorim am fost prieteni și, cumva, era normal ca după ce ies toate nebuniile și iese răul din noi, ca să zic așa, să ne relaxăm și să devenim prietenii dinainte', a declarat Ioana Ginghină pentru Libertatea.

Pe 21 septembrie, Ioana Ginghină împlinește 42 de ani și va pleca la Roma, unde își va sărbători ziua de naștere. Vedeta a dezvăluit că fiica ei, Ruxi, va rămâne la tatăl ei cât timp ea va fi plecată. Alexandru Papadopol se află în București în perioada aceea și a fost de acord ca fata să rămână la el.

„Vine ziua mea pe 21 septembrie, vreau să plec la Roma cu niște prietene, Ruxandra o să stea la Alexandru. S-a întâmplat ca în weekendul acela el să fie în București. Deci ne înțelegem, adică nu mai ținem cont neapărat de ce scrie pe hârtie. Cred că de la 30 de ani nu mi-am mai ținut ziua. Anul acesta, am zis că ori o fac lată, o megapetrecere la mine acasă, ori plec undeva. Petrecere la mine acasă însemna multă treabă pentru mine și, cum în ultimul timp nu știu cum să scap de treabă, mai bine plec într-o vacanță', a mai spus vedeta.

Citește și: Ce spune Ioana Ginghină despre noua iubită a lui Alexandru Papadopol. Declarație surprinzătoare: „Bag mâna în foc că…'

FOTO: Facebook

Ioana Ginghină pleacă la Roma de ziua ei de naștere. Fetița sa, Ruxi, va rămâne cu Alexandru PapadopolIoana Ginghină pleacă la Roma de ziua ei de naștere. Fetița sa, Ruxi, va rămâne cu Alexandru Papadopol
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter