Andreea Esca, apariție controversată pe covorul roșu. Rar o vezi cu asemenea decolteu! FOTO!

Publicat pe

TIFF a ajuns la majorat, prin urmare la Gala de Închidere a Festivalului vedetele și-au etalat cele mai strălucitoare și pe alocuri surprinzătoare rochii din garderobă. Dacă în sala Teatrului Național din Cluj Napoca s-au premiat cele mai bune filme, pe covorul roșu s-au remarcat cele mai frumoase ținute. Desigur, nicio vedetă nu a scăpat unei riguroase analizele stilistice. Ținuta Andreei Esca  a atras în mod special atenția!

Gala de Închidere a celei de-a 18-a ediții TIFF, Festival Internațional de Film ce are loc anual în Cluj, a premiat cele mai bune filme și cei mai buni actori. Anul acesta Trofeul Transilvania a fost adjudecat de pelicula Monos, în regia lui Alejandro Landes, în timp ce Premiul de Excelență i-a revenit lui Marcel Iureș. Dincolo de filme, a mai avut loc o 'ceremonie de premiere' în aceeași seara, cea a rochiilor de pe covorul roșu. 'Film' în care 'au jucat' vedete mari de la noi, precum Monica Bârlădeanu, Amalia Enache sau Andreea Esca.

Andreea Esca, sexy pe covorul roșu

Cea mai sexy și deopotrivă neașteptată rochie a fost cea purtată de Andreea Esca, care alege extrem de rar să-și pună atât de bine în valoare decolteul. La Gala de Închidere TIFF 2019 a făcut o excepție, într-o rochie Ludmila Corlățeanu care, deși amplă în partea de jos, îi punea foarte bine în evidență decolteul. Părerile în social media au fost împărțite: în vreme ce mulți au apreciat ținuta celei mai populare prezentatoare de știri din România, au fost si voci ce au criticat alegerea de a-și pune în evidență formele.

Accesează galeria foto pentru a vedea ce ținute au purtat restul vedetelor pe covorul roșu!

Foto: Facebook TIFF (Nicu Cherciu)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro