Ioana Ginghină, despre o posibilă relație după despărțirea de Alexandru Papodopol: "Să vină prințul meu pe cal alb"

Publicat pe

Ioana Ginghină se gândește foarte mult la viitorul ei după despărțirea de Alexandru Papadopol. Actrița are multe planuri alături de fetița ei. Vor să călătorească, să vadă lumea. Pe plan personal, ea spune că așteaptă prințul pe cal alb care să o cucerească. 

Ioana Ginghină a confirmat faptul că nu mai locuiește cu soțul ei. S-au despărțit și se pare că nu mai este cale de întoarcere. Acum ea spune că nu este pregătită de o nouă relație, dar așteaptă la un moment prințul care să o cucerească.

„Nu ştiu dacă acum sunt pregătită să mă reîndrăgostesc neapărat, dar să ştii că îmi doresc să vină prinţul meu pe cal alb. Eu întotdeauna am fost aşa…. Dacă mi-ai cunoaşte familia ai vedea că avem o naivitate care ne curge prin sânge. Şi niciodată nu am luat lucrurile foarte în tragic. Poate a fost un avantaj… şi când am pierdut sarcina, acum ceva timp, când eram cu Alexandru eram la fel. Totdeauna trebuie să vină ceva bun, o fericire după o perioadă proastă. Şi probabil o să vină şi prinţul pe cal alb şi vom trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi.”, a spus Ioana Ginghină pentru Click!. 

Ea a mai adăugat faptul că vara aceasta înceracă să călătorească tot mai mult. Va pleca în Grecia cu fetița ei, în Sri Lanka, dar și o săptămână la Sibiu, la părinți.

„Ne-am luat deja vacanţa în Grecia, pentru că încerc să nu-i schimb obiceiurile ca să nu simtă vreo mare schimbare deocamdată. Cumva am zis să ţin aceleaşi ritualuri pe care le avea, iar noi mergeam în fiecare an acolo. După aia, ne-am gândit să plecăm să vizităm Sri Lanka pentru că am auzit atâtea despre, e pe lista noastră. Acum îmi doresc să călătoresc. Mă redescopăr, merg şi la psiholog. Contează să te simţi bine.”, a mai adăugat ea.

Nașa Ruxandra Ion, primele declarații despre divorțul dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au trăit o poveste de dragoste foarte frumoasă, aceștia cunoscându-se și îndrăgostindu-se pe platourile primei telenovele a postului Acasă TV, Numai iubirea. Cei doi actori s-au căsătorit în anul 2007, iar un an mai târziu s-a născut fiica lor, Ruxandra Ioana, acum în vârstă de 11 ani.

Iată că acum nu trec printr-o perioadă tocmai bună, Ioana Ginghină a scris în mediul online cu mesaj sugestiv.

Nașa lor, Ruxandra Ion, le-a fost alături la nuntă și la botezul fetiței. Iată că acum, cei doi ar fi ajuns în pragul despărțirii, iar ea a făcut declarații.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter