Ce fetiță frumoasă are Cornel Ilie! Imagine rară cu fiica artistului

Publicat pe

Cornel Ilie este discret cu viața personală și rare sunt situațiile în care își expune public familia. Zilele acestea, însă, artistul a făcut un gest nespecific, postând în social media un prim plan cu fetița lui de aproape patru ani, Zara. Și bine a făcut, copilul este de o frumusețe rară!

Cândva unul dintre cei mai doriți burlaci, în mod surprinzător, Cornel Ilie (43) s-a așezat la casa lui alături de o tânără cu 12 ani mai mica decât el, Eliza Suditu. Astăzi, cuplul duce o viață de familie împlinită, urmând ca la începutul lunii august să devină din nou părinți, de data aceasta de băiat. Cei doi mai au o fetiță, Zara Ecaterina, venită pe lume în noiembrie 2015.

Cornel Ilie nu este unul din acei părinți care refuză cu desăvârșire să posteze imaginii cu copilul, însă nu sunt prea dese situațiile în care face acest lucru. Recent, însă, a făcut un gest nespecific publicând în social media o imagine în plan apropiat cu fiica sa. La aproape patru ani, Zara este un copil plin de viață și extremd e frumos.

Cornel Ilie va deveni tată pentru a doua oară la începutul lui august. De data aceasta, e băiat!

EXCLUSIV pentru VIVA, Cornel Ilie a dezvăluit acum ceva vreme că va fi tată de băiat. „Băiețel pregătim. Am intrat în a 7-a lună. În jur de 1 August naște mămica'. Cornel şi Eliza Ilie s-au căsătorit în 2015 şi mai au împreună o fetiţă, pe nume Zara, în vârstă de aproape patru ani. Cei doi sunt împreună din 2013,

'Abia aștept să crească și mai mare să pot să mearg cu ea și la cumpărături, să îi explic, să mergem la film împreună, prin parc, să ne uităm la oameni, să îi povestesc despre oameni. Probabil cea mai frumoasă perioadă din viața mea tocmai a început', declara acum ceva vreme despre Zara, pentru Libertatea, Cornel Ilie.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Andreea Esca și Alexandre Eram au reeditat prima copertă VIVA!, de acum 20 de ani! Vedeta a îmbrăcat aceeași rochie și atunci și acum și arată fabulos!

Răzvan Simion, mașină de zeci de mii de euro pentru Lidia Buble de ziua ei: 'Sunt în stare de șoc'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro