Răzvan Simion, mașină de zeci de mii de euro pentru Lidia Buble de ziua ei: ”Sunt în stare de șoc”

Publicat pe

Lidia Buble a avut parte de surpriza vieții ei. Răzvan Simion i-a făcut cadou de ziua ei o mașină care costă zeci de mii de euro. Artista a fost extrem de impresionată de gestul pe care iubitul ei l-a făcut, mai ales că visa de ceva timp la acest bolid.

Când a ajuns acasă, Lidia Buble a avut parte de surpriza vieții ei. În curte era parcată o mașină roșie ca focul și extrem de scumpă, iar lângă aceasta se afla chiar Răzvan Simion. Artista a rămas fără cuvinte atunci când a văzut ce cadou a primit de ziua ei de la iubitul său.

'Sunt încă în stare de șoc! Cel mai divin cadou. Mașina la care visez de o viață. Nu mai am cuvinte… Te iubesc', a scris Lidia Buble pe una dintre rețelele de socializare.

Răzvan Simion nu mai ține deloc cont de bani atunci când vine de iubita lui. Lidia Buble este extrem de fericită și a împărtășit emoțiile sale cu toți fanii săi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Părinții Lidiei Buble nu l-au cunoscut pe Răzvan Simion

Cântăreața provine dintr-o familie numeroasă,  cu 11 frați, iar ei sunt penticostali. Lidia Buble formează un cuplu cu Răzvan Simion de câțiva ani, dar nici până acum acesta nu i-a întâlnit pe părinții artistei. Lidia Buble a mărturisit că marea întâlnire va avea loc doar atunci când Răzvan Simion are de gând să se căsătorească cu ea.

FOTO:  Instagram, Facebook

Răzvan Simion, mașină de zeci de mii de euro pentru Lidia Buble de ziua ei: 'Sunt în stare de șoc'Răzvan Simion, mașină de zeci de mii de euro pentru Lidia Buble de ziua ei: 'Sunt în stare de șoc'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter