Andreea Esca s-a întâlnit cu tatăl de 82 de ani, după ce s-a vindecat de COVID-19! Cum se protejează bărbatul în preajma știristei, chiar dacă sunt în aer liber

Publicat pe

Andreea Esca, care este în concediu, s-a întâlnit zilele trecute cu tatăl său! Iată cum își protejează prezentatoarea de știri tatăl, după ce a avut coronavirus!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Prezentatoarea de știri a lipsit de pe micul ecran, fiind înlocuită de colega ei Oana Andoni. Vedeta a evadat din Capitală pentru a petrece timp de calitate în preajma tatălui și apropiaților.

Mulți dintre cei care nici măcar nu cred în existența virusului au acuzat-o în repetate rânduri că ar fi fost plătită pentru 'a băga frica în populație'. Cu toate acestea, acțiunile știristei stau drept dovadă că nu a mințit.

De altfel, Andreea Esca își protejează tatăl chiar și atunci când sunt în aer liber. Bărbatul în vârstă de 82 de ani poartă mască în preajma știristei, chiar și când sunt în aer liber.

Cei doi s-au implicat într-o activitate pentru protejarea mediului înconjurător: au strâns gunoaiele din albia unui râu.

'Am strâns cu tata (82 de ani), o prietenă și doi copii, 5 saci mari de gunoaie de pe o porțiune micuță de râu. Peturi, haine, pantofi, mobilă, mulți pampers', bucăți de plastic din diverse obiecte, o parte dintr-un frigider și multe altele… În final tata a zis că el nu înțelege ce este în sufletul oamenilor care arunca toate acestea în râu. Eu însă, mă întreb ce este în mintea lor?! Ei, copiii lor, prietenii lor, vecinii lor, clienții cabanelor lor, nu fac baie în apa aceasta care vine atât de curată și frumoasă din munte? Oare le place să le treacă un pet de bere pe lângă picioare și un scutec pe lângă mână? O valiză prin fața ochilor și zeci de pungi să stea agățate în crengi? Că despre faptul că ar putea să le pese de natură și de perfecțiunea ei… nu vreau să exagerez! Voi ce credeți că e în mintea unui om care, când termină de mâncat, aruncă punga de la pufuleți în apă?', a scris Andreea Esca revoltată pe Facebook.

Andreea Esca: Tata a lucrat aproape toată viața pe șantierele patriei'

Tatăl Andreei Esca se menține într-o formă fizică execelentă, cu toate că a muncit toată viața pe „șantierele patriei”, precum a declarat vedeta Pro Tv la un moment dat.

'Tata a lucrat aproape toată viața pe șantierele patriei' pentru că  îi plăcea să pună lucruri pe picioare și pentru că se câștiga mult mai bine decât dacă ar fi fost inginer într-o fabrică din Bucureșți.  Nu ne-a fost ușor nici nouă, celor rămase acasă singure toată săptămâna și nici lui, care a locuit în apartamente de serviciu și a fost nevoit să se descurce de unul singur. Dar cu toții cred că priveam către avantaje, în acele vremuri dificile. (..) De fapt, tata era ca teza! Trebuia să mă pregătesc când venea, mi-era teamă ca nu cumva să greșesc ceva, și nu prea mai puteam să ies la petreceri', a precizat Andreea Esca.

Andreea Esca s-a întâlnit cu tatăl de 82 de ani, după ce s-a vindecat de COVID-19! Cum se protejează bărbatul în preajma știristei, chiar dacă sunt în aer liberAndreea Esca s-a întâlnit cu tatăl de 82 de ani, după ce s-a vindecat de COVID-19! Cum se protejează bărbatul în preajma știristei, chiar dacă sunt în aer liber

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter