Văduva lui Luciano Pavarotti se pregătește de nuntă. Credea că nu va mai iubi niciodată, dar s-a înșelat: „Viața trebuie trăită la maxim”

Publicat pe

Povestea Nicolettei Mantovani și a lui Luciano Pavarotti a început încă de pe vremea când aceasta avea doar 23 de ani, iar tenorul 57. Diferența de vârstă a făcut ca vocile din jur să o acuze pe italiancă de faptul că urmărește averea uriașă a artistului. Pentru ei însă acest lucru nu a însemnat nimic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cele mai multe controverse au existat în momentul în care s-a aflat despre relația lor devenită oficială, chiar dacă la acea vreme, Luciano Pavarotti era căsătorit de peste 40 de ani cu Adua Veroni, mariaj din care au rezultat 3 copii.

După divorțul răsunător, marele tenor a decis să să se căsătorească cu Nicoletta Mantovani, în anul 2002, rămânând împreună până la moartea acestuia, din 2007, cauzată de cancerul pancreatic de care suferea de ceva timp.

În timpul căsniciei lor, nu puține au fost obstacolele întâmpinate. Nicoletta Mantovani a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, existând riscul ca aceasta să rămână imobilizată într-un scaun cu rotile.

Văduva lui Luciano Pavarotti se pregătește de nuntă. Credea că nu va mai iubi niciodată, dar s-a înșelat: „Viața trebuie trăită la maxim'Văduva lui Luciano Pavarotti se pregătește de nuntă. Credea că nu va mai iubi niciodată, dar s-a înșelat: „Viața trebuie trăită la maxim'

„Mi-au spus că voi ajunge într-un scaun cu rotile în câţiva ani. I-am spus atunci lui Luciano că nu voi putea rămâne cu el fiindcă voi deveni o povară. Răspunsul lui: Până acum te-am iubit. De acum înainte te voi adora şi împreună vom reuşi! El era motorul meu', a recunoscut văduva tenorului pentru revista italiană Chi.

A trecut printr-o traumă de nedescris

Italianca a rămas apoi însărcinată cu gemeni, însă din cauza unor complicații, aceasta a născut prematur, pierzând pe unul dintre nou-născuți. Acum, Nicoletta Mantovani își crește singură fiica, pe Alice, în vârstă de 17 ani.

După moartea tenorului, Nicoletta Mantovani a declarat că nu își mai dorește o nouă relație, motivând că iubirea sa pentru Luciano Pavarotti a fost suficientă cât pentru toată viața.

'Nu cred că va mai fi altcineva în viaţa mea. O singură mare iubire e de ajuns', era de părere aceasta anul trecut.

Acum însă, lucrurile par să se fi schimbat, pentru că femeia l-a întâlnit pe Alberto Tinarelli, bărbatul care a făcut-o să se îndrăgostească din nou.

Totuși, Luciano Pavarotti va rămâne pentru Nicoletta Mantovani cel care i-a schimbat perspectivele asupra vieții și care a învățat-o ce este iubirea adevărată.

„Pavarotti va continua să fie o persoană foarte importantă în viaţa mea, aşa va fi mereu, iar eu voi continua să-i păstrez intactă memoria, aşa cum merită un uriaş artist ca el. Dar aşa cum îmi spunea chiar el, viaţa merită trăită la maxim. Iar Alberto îmi dă o mare bucurie de a trăi', a mai spus Nicoletta recent pentru sursa citată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter