Andreea Mantea, înlocuită de Cătălin Cazacu? Schimbări neașteptate la Kanal D

Publicat pe
Andreea Mantea, înlocuită de Cătălin Cazacu? Schimbări neașteptate la Kanal DAndreea Mantea, înlocuită de Cătălin Cazacu? Schimbări neașteptate la Kanal D

În ciuda popularității uriașe de care se bucură Andreea Mantea, se pare că i-a luat fața simpaticul Cătălin Cazacu. Conform unor informații, luptătorul, care până acum prezenta Cash Taxi, ar urma să o înlocuiască pe frumoasa brunetă la emisiunea pe crea aceasta o prezintă cu Mihai Mitoșeru, Se strigă Darul.

Toamna se numără bobocii, dar și emisiunile tv și, mai ales, schimbările de multe ori neașteptate care au loc în showbiz. Cea mai recentă veste de acest fel îi vizează pe Andreea Mantea și Cătălin Cazacu.

Andreea Mantea înlocuită de Cătălin Cazacu?

Conform Cancan.ro, va avea loc o mutare uriașă la Kanal D, legată de cei doi prezentatori. Andreea Mantea se bucură de o popularitate uriașă cu emisiunile sale, 'Puterea Dragostei' și 'Se strigă Darul', deci surpriza este cu atât mai mare. Se pare că simpaticul Cătălin Cazacu joacă un rol important în respectiva surpriză.

Două vești îl vizează pe Cătălin Cazacu: scoaterea din grilă a emisiunii pe care acesta o prezenta, 'Cash Taxi', și mutarea lui la cârma emisiunii 'Se strigă darul', în locul Andreei Mantea, care prezenta formatul alături de Mihai Mitoșeru. Zvonurile au apărut după ce Cătălin Cazacu a luat parte la filmările 'Se strigă Darul'.

Foto: Instagram

Citește și:

Răsturnare de situație! Noemi și Mihai Mitoșeru nu au semnat actele de divorț: 'După o relație de 13 ani…' | EXCLUSIV

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter