Andreea Marin, apariție spectaculoasă la un eveniment monden. A purtat perucă blondă și o rochie strălucitoare

Publicat pe

Andreea Marin reușește de fiecare dată să surprindă pe toată lumea cu aparițiile sale. Vedeta a întors toate privirile la un eveniment monden ce a avut loc seara trecută în Capitală, la un local de fițe de pe marginea lacului Herăstrău.

Fosta prezentatoare TV a îndrăznit și a purtat o ținută care i-a pus corpul în evidență, iar strălucirea rochiei sale a atras toate privirile. Abia dacă o recunoșteai și mulți nu ar fi crezut că este Andreea Marin. Vedeta a optat și pentru o perucă blondă, ceea ce înseamnă o schimbare radicală de look pentru ea.

Andreea Marin știe cum să iasă în evidență, însă atitudinea este întotdeauna secretul. La 44 de ani, 'Zâna Surprizelor' reușește să aibă o siluetă de invidiat și să se mențină în formă fără să facă excese. Andreea Marin este un exemplu pentru multe femei și este admirată de foarte mulți oameni.

Ce voia Andreea Marin să devină în copilărie

Foarte sinceră și cu zâmbetul pe buze, Andreea Marin vorbește despre viața ei personală. În copilărie, vedeta visa să devină doctor sau profesoară. Iată că nu s-a întâmplat așa.

'Mi-ar fi plăcut să mă fac doctor, sau profesoară. În general vorbind, cred că gândurile mele au mers spre îndeletnicirile care să mă apropie de copii, pentru cã am o afinitate față de ei. Dar viața este așa cum e și am ajuns să fac lucruri pe care nu mi le-am propus', spune Andreea Marin la ‘CulTOUR’ emisiunea difuzată de postul Happy Channel.

FOTO: Facebook

Andreea Marin, apariție spectaculoasă la un eveniment monden. A purtat perucă blondă și o rochie strălucitoareAndreea Marin, apariție spectaculoasă la un eveniment monden. A purtat perucă blondă și o rochie strălucitoare
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter