Sunt din nou o familie. Anda Călin, primele declarații despre împăcarea cu Liviu Vârciu: ”Ne trăim viața în liniște”

Publicat pe

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au împăcat recent, iar acum formează din nou o familie fericită. Iubita carismaticului actor a făcut primele declarații despre relația lor din prezent. Anda Călin susține că nu și-a pierdut încrederea în Liviu Vârciu.

Dragoste cu năbădăi am puteam spune. Anda Călin și Liviu Vârciu formează din nou un cuplu și preferă să-și țină relația cât mai discretă. Cei doi se bucură în liniște de momentele frumoase de familie și se ocupă cu mare atenție de creșterea fetiței lor, Anastasia.

Anda Călin a mărturisit că cearta care a dus la despărțire a provenit în urma mai multor certuri, dar chiar și așa nu și-a pierdut încrederea în tatăl fetiței sale.

„Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Ne trăim viața în liniște. Nu ne-am certat din nimic. Adică, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi.”, a scris Anda Călin pe Instagram.

Liviu Vârciu a fost cel care a anunțat despărțirea

La scurt timp după creștinarea micuței lor, Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit. Fiecare a luat-o pe drumul lui și nu credeau că mai există vreo cale de împăcare.

„Dragi prieteni, asa cum mă știti, eu sunt un om sincer. Știu că mereu v-a plăcut asta la mine și nu o să vă dezamăgesc nici acum. Vreau să vă anunț ca eu și Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar știti și voi cum e viața: uneori pur și simplu oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca. Împreună avem un îngeraș de fetiță. Ea este și va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viața ei. Împreună. Vreau să îi mulțumesc Andei pentru că este o mamă bună. Vă pup și vă iubesc!, a declarat Liviu Vârciu.

FOTO: Facebook, Instagram

Sunt din nou o familie. Anda Călin, primele declarații despre împăcarea cu Liviu Vârciu: 'Ne trăim viața în liniște'Sunt din nou o familie. Anda Călin, primele declarații despre împăcarea cu Liviu Vârciu: 'Ne trăim viața în liniște'

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter