Andreea Marin și-a renovat casa! Primele imagini cu interiorul locuinței din Pipera

Publicat pe

Andreea Marin locuiește în zona de Nord a Bucureștiului, în Pipera. Vedeta are o casă superbă, însă și-a dorit să facă anumite schimbări. Andreea Marin s-a apucat de renovări și este foarte mântră de rezultatul final. Vedeta a publicat o serie de imagini pe rețelele sociale și le-a arătat fanilor ei cu arată interiorul casei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Marin și-a dorit să își renoveze casa din Pipera. Zis și făcut! Vedeta a schimbat mobilierul în toată casa și a modernizat totul cu diverse accesorii. Florile nu lipsesc din peisaj, ba chiar sunt prezente în bucătărie, baie, living și dormitor. În ceea ce privește curtea casei, Andreea Marin a transformat-o într-un loc de vis.

Andreea Marin și-a renovat casa! Primele imagini cu interiorul locuinței din PiperaAndreea Marin și-a renovat casa! Primele imagini cu interiorul locuinței din Pipera

A fost o zi pur și simplu pe sufletul meu. După primul prânz în noua grădină, redecorată, schimbată, plină de miresme, culori, ciripit de păsări vesele și zumzete, am privit ploaia de pe terasă cu o plăcere pe care nu am mai simțit-o vreodată, pentru că sunt o fată a soarelui, nu credeam până azi că poate să-mi placă și ploaia. Dar când te simți bine alături de cel drag, când e atâta verde în jur și e pace în tine, vezi parcă altfel totul', a scris Andreea Marin pe Instagram.

Citește și: Cum a început relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu:„Cred că pe noi ne-a unit suferința'

Citește și: Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin:”Merg la ea în vizită pentru…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cristi Mitrea a spus cine este iubitul Andreei Mantea.Cinci ani l-a ținut ascuns

Citește și: Yasmine, primele declarații despre relația cu Pepe:„Eu nu am de ce să…'

Cum arată interiorul casei Andreei Marin

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul în brațele căruia și-a găsit liniștea. Vedeta a spus că în doi totul este mult mai uțor de realizat.

„În doi, tot ce ne-am propus a mers mult mai bine și mai plăcut: am ajuns la partea finală unde punem tablouri, oglinzi, decorațiuni, uneori le facem împreună cu mâinile noastre, e mai plăcut și mai eficient decât să cumperi de-a gata. De pildă, decorațiunea cu flori de deasupra bucătăriei, am făcut-o după modelul celei din spațiul de gătit de acasă, dar iată că a doua oară a ieșit mai frumoasă. Avem experiență deja.

Tușa personală și amintirile ce rămân după ce ai făcut cu mâinile tale un lucru pe care-l privești apoi zilnic și te bucuri că e unic, al tău, nu-l găsești replicat întocmai nicăieri. Bucuria de a clădi ceva împreună, chiar și când batem cuie, măsurăm, imaginăm, potrivim, aranjăm. Simplitatea unei zile cu soare și cu ploaie. Viața e frumoasă, atunci când e pace în noi', a mai scris Andreea Marin pe Instagram.

Andreea Marin, plătită cu jumătate de normă la TVR

‘Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune, a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin lucra pe un salariu foarte mic pe vremea când prezenta „Surprize, surprize. A dezvăluit la un moment dat că era plătită chiar cu jumătate de normă: „Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic', a povestit Andreea Marin despre primii ani la TVR.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter