Andreea Marin, declarație de dragoste pentru Adrian Brâncoveanu: "Așa se întâmplă, viața te oprește lângă un om pe care să-l iubești"

Publicat pe

Andreea Marin și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Adrian Brâncoveanu, motiv pentru care a ținut să-i reamintească partenerului cât de important este pentru ea, într-un mesaj emoționant transmis cu ocazia zilei sale de naștere!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ziua de naștere a lui Adrian Brâncoveanu nu a trecut fără o declarație de dragoste emoționantă din partea partenerei sale. Andreea Marin a postat o fotografie în care apare alături de partenerul ei pe bancă, gânditori. În dreptul imaginii, vedeta a scris „La mulți ani, dragoste', alături de un alt mesaj emoționant.

„Te trezești într-o zi îmbrățișând un om drag și înțelegi că acolo e locul tău. O mână se joacă în părul tău. Un zâmbet pornește firesc din colțul gurii tale. Ce altă fericire să vrei? Așa se întâmplă, viața te oprește lângă un om pe care să-l iubești', a transmis Andreea Marin.

Citește și: Șerban Copoț, tată pentru a treia oară. Vedeta a dezvăluit și sexul bebelușului:'Iubita mea soție…'

„Până la adânci bătrâneți… împreună!”

Precum era de așteptat, o serie de mesaje frumoase au fost postate pe pagina fostei prezentatoare: „Cât de frumos spus … Așa este”, „Sunteți atât de frumoși… La mulți ani! Să fie viața așa cum vi-o doriți!”, „La mulți ani fericiți împreună!”, „Doamne! Mai exista speranța ca se poate!”, „Cât e de frumoasă și fericită femeia care stă alături de un bărbat frumos și înțelept”, „Până la adânci bătrâneți… împreună!”, „Frumos! Deci există speranța că sufletul pereche este pentru fiecare dintre noi”.

Citește și: Cine este Cosmina Adam, noua asistentă Tv la Acces Direct, după ce Emily Burghelea și-a dat demisia.Cântăreața a fost curtată de Dani Oțil

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au o relație de trei ani, iar cuplul s-a sudat extrem de bine, mai ales după ce ei s-au mutat împreună. Desigur, Violeta, fata pe care Andreea Marin o are din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr., locuiește cu ei.

Citește și: Cristi Borcea, dezvăluiri fabuloase:„Am patru copii concepuți în detenție!'. Ce spune fostul boss de la Dinamo despre camera nupțială din pușcărie

Andreea Marin, declarație de dragoste pentru Adrian Brâncoveanu: "Așa se întâmplă, viața te oprește lângă un om pe care să-l iubești"Andreea Marin, declarație de dragoste pentru Adrian Brâncoveanu: "Așa se întâmplă, viața te oprește lângă un om pe care să-l iubești"

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter