Andreea Marin a vorbit despre divorțul de Ștefan Bănică Jr. Cum a anunțat-o pe Violeta, fiica lor, că se despart | EXCLUSIV

Publicat pe

În urmă cu cinci ani, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au luat decizia de a divorța. După 7 ani de căsnicie, cei doi au decis ca este mai bine pentru ei, dar și pentru fiica lor, Violeta, să se despartă.

Andreea Marin a avut grijă să-i spună fiicei sale despre această decizie încă de la început, astfel încât micuța să nu sufere. A fost într-adevăr o perioadă grea, însă vedeta a reușit să gestioneze situația în așa fel încât ca totul să fie bine. Violeta are parte de atenția ambilor părinți, iar Andreea Marin comunică mereu cu Ștefan Bănică, pentru a fi pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește creșterea fetiței lor.

Recent, Andreea Marin a vorbit despre divorțul de Ștefan Bănică. Fosta prezentatoare TV a povestit despre experiența ei, iar multe femei au de învățat de la ea. Nu este deloc ușor să treci printr-un divorț, mai ales când este vorba și de un copil.

'Comunicăm mereu spre binele ei. E foarte important să fim pe aceeași lungime de undă. (…) Doi oameni pot fi buni, fiecare dintre ei, dar să nu găsească un numitor comun. La început te atrage celălalt, dar pe parcurs vezi că principiile de viață nu duc spre același orizont. După ce ai luptat să repari ce era de reparat, adică nu trebuie să renunți. Nu poți să abandonezi vasul la primul val. (…) Doi oameni au ce căuta împreună atât timp cât construiesc împreună. Când nu mai au disponibilitatea să construiască fiecare să-și vadă de drumul lui. Se poate spune că este o dovadă de egoism care suferă după despărțirea părinților. Da, copiilor nu are cum să le fie bine din prima, dar îi poate fi bine dacă înțelege și i se explică. Eu i-am spus copilului meu încă din momentul deciziei. Nu am căutat să ascund sau să mint. Avem șansa să fim fericiți acum. Fiecare pe drumul său și în același timp să creștem acest copil minunat.', a declarat Andreea Marin la Interviurile VIVA!.

FOTO: Facebook

Andreea Marin a vorbit despre divorțul de Ștefan Bănică Jr. Cum a anunțat-o pe Violeta, fiica lor, că se despart | EXCLUSIVAndreea Marin a vorbit despre divorțul de Ștefan Bănică Jr. Cum a anunțat-o pe Violeta, fiica lor, că se despart | EXCLUSIV

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter