Bătaie la Puterea Dragostei! Andreea Mantea, în mijlocul conflictului. I-a amenințat pe concurenți cu Poliția

Publicat pe

A început al doilea sezon Puterea Dragostei la Kanal D. Nici acesta nu pare a fi lipsit de incidente, se pare că între vechii și noii concurenți a început o dispută, una destul de gravă. Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, chiar i-a amenințat cu Poliția. 

Iată că luni a debutat sezonul cu numărul doi de la Puterea Dragostei. Au intrat noi concurenți în emisiune, dar și 4 din cei vechi: Bogdan și Bianca, și Jador și Mari.

Se pare că recent, s-ar fi iscat și un scandal de amploare între concurenți. Conform spuselor unui fan al emisiunii, o cearta aprinsă ar fi avut loc între Jador și concurenții nou-veniți. Băieții au sărit la bătaie, chiar să îl lovească pe concurent. Ei locuiau împreună, dar din cauza disputelor, au fost cazați la hoteluri diferite.

Andreea Mantea ar fi fost pusă într-o situație jenantă și i-a amenințat pe concurenți cu Poliția.

Andreea Mantea, primele declarații despre al doilea sezon „Puterea Dragostei”

„Pentru că ne-ați urmărit într-un număr extrem de mare, pentru că ne-ați fost alături și ați trăiți alături de concurențîi noștri fiecare emoție în parte, am revenit și cu sezonul doi. Am început al doilea sezon cu opt fete și opt băieți. În fiecare săptămâna, unul dintre concurenți va părăși casă . Un alt concurent nou îi va lua locul. Dumneavoastră (n.r. telespectatorii) aveți un cuvânt important de spus prin intermediul voturilor, dumneavoastră îi puteți face favoriți, astfel încât să câștige 1500 de Euro pe săptămâna. Telespectatorii le pot oferi concurenților protecție atunci când este vorba despre eliminare”, a spus Andreea Mantea la debutul sezonului doi.

Bătaie la Puterea Dragostei! Andreea Mantea, în mijlocul conflictului. I-a amenințat pe concurenți cu PolițiaBătaie la Puterea Dragostei! Andreea Mantea, în mijlocul conflictului. I-a amenințat pe concurenți cu Poliția

Cine sunt concurenții celui de-al doilea sezon al emisiunii Puterea Dragostei'

Opt fete și opt băieți, aflați în căutarea dragostei adevărate s-au întâlnit astăzi, în Casă Puterea Dragostei’, în prima ediție a noului sezon al show-ului prezentat de Andreea Mantea. Va prezentăm, mai jos, cine sunt noii concurenți. Din primul sezon, au reintrat în cursa căutării iubirii două fete și doi băieți: cei doi câștigători ai primului sezon, Bogdan și Bianca, și Jador și Mari.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter