Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiicei sale. Violeta devine o adolescentă din ce în ce mai frumoasă

Publicat pe

Cine a urmărit traseul Andreei Marin din ultimii 20 de ani știe că a deveni mamă a fost poate cel mai mare vis al său. Vis care s-a îndeplinit în urmă cu 12 ani, când a adus-o pe lume pe Violeta, rodul iubirii cu Ștefan Bănică. Fetița tocmai și-a sărbătorit ziua de naștere, prilej cu care mama sa i-a transmis un mesaj emoționant.

În fiecare an la jumătatea lunii decembrie, o perioadă de altfel tare plină pentru Andreea Marin, aceasta retreiește emoțiile zilei în care a devenit mamă. În urmă cu 12 ani, după ani de zile de dorințe neîmplinite, vedeta a adus pe lume o fetiță, căreia i-a pus numele de Violeta.

12 ani de iubire necondiționată… La mulți ani, Violeta mea!', a scris Andreea Marin pe Facebook, alături de un colaj cu fotografiile fetei.

Iată ce spunea Andreea Marin despre fiica ei pentru VIVA!.

'Amândouă suntem energie curată, firi care își revendică indepen-dența, care își încearcă mereu limitele imaginației și își susțin ideile în care cred cu încăpățânare, dar dragostea și încrederea dintre noi sunt mereu concluzia care arată că, și dincolo de controverse, mergem mână în mână mai departe. Din contradicție se nasc ideile bune. Din dezbatere, claritatea. Din dreptul de a spune ce gândești, îndrăzneala de a clădi lucruri mari în viață. Așa că eu încurajez acest spirit combativ, dar nu susțin răsfățul exagerat, care duce la dezechilibru. Cred, pur și simplu, în moderație și bun-simț, în armonie, asta îmi guvernează viața și asta încerc să îi arăt și fiicei mele, prin tot ce fac', a declarat vedeta.

Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiicei sale. Violeta devine o adolescentă din ce în ce mai frumoasăAndreea Marin, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiicei sale. Violeta devine o adolescentă din ce în ce mai frumoasă

Citește și: DIETA cu care Monica Bârlădeanu arată la 41 de ani ca la 20. Ce mânâncă actriţa când vrea să slăbească rapid

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter