Andreea Marinescu, la datorie și în vremea coronavirusului: "Trăiam într-un breaking news permanent și mă consuma teribil. Până când copilul mi-a aruncat telefonul" / INTERVIU

Publicat pe

Andreea Marinescu (PRO TV) povestește cum a reușit să se adapteze în vremea coronavirusului, cât de mult i s-a schimbat viața și cum se descurcă pe timp de pandemie. Nu i-a fost deloc ușor, însă a reușit să regăsească resurse uriașe în bucuria copiilor săi. A mers în toată această perioadă la muncă, și-a luat toate măsurile de precauție și tot ce își dorește este ca toata familia să se reunească, de îndată ce nu va mai exista niciun pericol!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Marinescu, la datorie și în vremea coronavirusului: "Trăiam într-un breaking news permanent și mă consuma teribil. Până când copilul mi-a aruncat telefonul" / INTERVIUAndreea Marinescu, la datorie și în vremea coronavirusului: "Trăiam într-un breaking news permanent și mă consuma teribil. Până când copilul mi-a aruncat telefonul" / INTERVIU

La început de an nimic nu prevestea coșmarul pe care aveam să-l trăim cu toții. Cu toate acestea, odată puși în fața faptului împlinit, nu am avut încotro decât să ne adaptăm vremurilor. Cum este pentru tine? Cât de dificile au fost ultimele două luni?

Nu a fost simplu, pentru că nu a fost simplu pentru nimeni. Ne-am adaptat din mers și am ales să văd partea plină a paharului și să mă bucur de timpul petrecut alături de copii și de soț. Am reinventat modul în care ne distrăm, am găsit resurse uriașe în bucuria copiilor mei, am citit mai mult… astea sunt o parte din aspectele pozitive. La începutul perioadei am avut, însă, un moment în care eram ca un dispozitiv care se hrănea cu informații și ajunsesem să țin televizorul non-stop deschis pe știri, mutam de la o televiziune la alta, apoi completam cu informații de pe Internet, sunam la surse, căutam să aflu tot, ca și cum trăiam într-un breaking news permanent și asta îmi ocupa tot timpul și mă consuma teribil. Nu eram atentă la ai mei, eram atentă doar la informație, să nu pierd nimic… până în ziua în care Armin mi-a luat telefonul și l-a aruncat. Acela a fost momentul în care s-a produs un declic.

Citește și: Cum face față Andreea Marinescu programului matinal? Prezentatoarea de la Pro TV se trezește zilnic la ora 3

Viața nu ți s-a schimbat chiar în totalitate, având în vedere că încă mergi la muncă. Cum arată totul acum? Cât de greu îți este să ajungi la job și ce faci pentru a te proteja?

Am mers în tot timpul ăsta la muncă, două săptămâni la serviciu, zilnic, două pauză și cred că e o variantă câștigătoare. Din fericire, la noi lucrurile au fost ținute bine în frâu și am fost foarte organizați la muncă și în consecință și protejați. Suntem două echipe fixe și deja avem un ritm foarte clar cu reguli pe care le respectăm.

Citește și: Andreea Marinescu, prezentatoarea de la Pro TV care şi-a cunoscut soţul la o crimă.Povestea lor impresionantă de iubire

Andreea Marinescu: „M-au impresionat medicii”

La ora actuală sunt o serie de informații și știri despre COVID-19, multe dintre ele cu adevărat impresionante. Cât de mult te afectează, ce impact au acestea asupra ta?

Nu ai cum să nu te emoționezi, nu ai cum să rămâi impasibil când vezi imagini pe care nu credeai că le vei vedea vreodată. Recunosc că cel mai tare m-au impresionat cei care spuneau că au pierdut oameni pe care îi iubeau și de la care nici măcar nu și-au putut lua rămas bun sau măcar să participe la înmormântare. M-au impresionat medicii, care voluntar își lăsau acasă familiile ca să ajute în zonele roșii și voluntarii care se expuneau riscurilor doar din dragoste pentru oameni.

Citește și: Andreea Marinescu s-a căsătorit pentru a doua oară! Ce fericire trăieşte prezentatoarea TV

Andreea Marinescu: „Nu îmi e teamă „

Pe o scară de la 1 la 10 cât de teamă îți este că ai putea contracta coronavirusul?

Nu îmi e teamă, se poate întâmpla oricui. Un lucru e cert, virusul nu alege în funcție de ceva.

Sălile de fitness sunt închise, saloanele de înfrumusețare la fel. Ce faci pentru tine? Cum reușești să îți menții silueta și cum faci să ai mereu o apariție impecabilă?

Am făcut antrenamente acasă, când și când, cel mai des cu Vladimir, că el a făcut constant pregătire fizică online pentru baschet și eu am făcut cot la cot cu el, pentru că după o perioadă se plictisise. Ca să nu renunțe, am făcut echipă. Apoi ocazional am făcut antrenamente online cu antrenoarea care m-a ajutat să dau jos din kilogramele acumulate în sarcina cu Armin.

Citește și: Andreea Marinescu a devenit mamă pentru a doua oară

Care este primul lucru pe care intenționezi să-l faci de îndată ce se va termina pandemia?

Să mergem la mama și să stăm toți la masă, să râdem mult, să dansăm pe muzica veche și să fie toate rudele strânse la un loc: cu copii, cu părinți, cu veri, cu toată lumea acolo. Să mâncăm salată de vinete și să râdem de filmările făcute în anii trecuți care sunt nelipsite la astfel de întâlniri în familie.

Sursa foto: Instagram, PR

Citește și: Ramona Păuleanu s-a obișnuit greu cu perioada de carantină:”Am fost tristă de ziua mea. Munca a rămas singura oază de normalitate”. Cum se dezinfectează la job / INTERVIU

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter