Andrei Andrei, fostul Burlac de la Antena 1, testat pozitiv cu noul coronavirus: "Nu am mai simțit gust și miros"

Publicat pe

Andrei Andrei, care a participat la emisiunea Burlacul în urmă cu câțiva ani, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Cum se simte tânărul și ce alte simptome mai are, în afară de faptul că a rămas fără gust și miros.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andrei Andrei, tânărul chipeș de la Burlacul care a cucerit multe inimi, are COVID-19.

Face sport și se antrenează pentru a se menține în formă, iar rezultatele sunt pe măsură! Se pare, însă, că nu a fost ocolit de virusul care a făcut ravagii în lume.

'Acum trei zile m-am testat pentru COVID și a ieșit pozitiv. Motivul era că nu am mai simțit gust și miros și am zis că ceva nu e ok aici și a trebuit să mă testez și bine am făcut. Apoi m-am izolat în casă și după ce am ieșit pozitiv m-au sunat cei de la spital și mi-au zis să stau izolat în casă', a anunța el pe Instagram.

Cum se simte Andrei Andrei

Din păcate, rezultatul testului a fost pozitiv, iar acum este nevoit să stea două săptămâni în izolare. Totuși, el se simte bine, acuzând însă o stare de oboseală.

Andrei Andrei, fostul Burlac de la Antena 1, testat pozitiv cu noul coronavirus: "Nu am mai simțit gust și miros"Andrei Andrei, fostul Burlac de la Antena 1, testat pozitiv cu noul coronavirus: "Nu am mai simțit gust și miros"

Încearcă să privească partea bună a lucrurilor, precizând că se va uita la filme și va face antrenamente de acasă pe toată perioada în care va sta ăn casă, până când testul va ieși negativ.

'Ne simțim bine, totul e ok, nu avem simptome, puțină stare de oboseală și cam atât și partea frumoasă e că avem vacanță două săptămâni și o să ne uităm la filme, o să fac antrenamente acasă', a precizat Andrei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter