Delia a izbucnit în lacrimi, din cauza unor amintiri dureroase din copilărie: "Mâncau merele și ne dădeau nouă cojile"

Publicat pe

Clipe grele pentru Delia! Cântăreața nu s-a putut abține să nu plângă, în momentul în care în minte i-au revenit anumite momente, nu tocmai plăcute, din copilărie! Iată de la ce a pornit totul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Delia este o artistă desăvârșită și o femeie puternică. De data acesta, însă, emoțiile au copleșit-o!

Totul a pornit după ce vedeta a văzut clipul în care o fetiță, fiica unui primar, este umilită chiar de tatăl ei. Fiica a fost pusă să stea dezbrăcată, în genunchi, și cu mâinile deasupra capului, pentru a repeta mai multe propoziții pe care tatăl ei i le spune.

Citește și: Loredana spune adevărul despre operațiile estetice și trucurile de înfrumusețare la care apelează:„Am niște reguli de la care nu mă abat nici măcar în vacanță'/ EXCLUSIV

Delia: „Ne lăsau în chiloți”

Puternic impresionată de ceea ce a văzut, Delia nu și-a putut stăpâni lacrimile când și-a adus aminte anumite traume din copilărie!

'Experiența pe care a avut-o fetița mi-a adus niște flashback-uri din grădiniță și cred că și creșă, pentru că am pățit chestii asemănătoare doar că pe noi când ne pedepseau ne lăsau în chiloți… fără nicio Drama Queen pe vremea aia așa erau și văd că așa e și acum. Părinții te băteau și la grădiniță primeai uneori același tratament și uneori am reacția asta când văd chestii asemănătoare cu ce am trăit', a transmis Delia într-un story, cu lacrimi în ochi.

Citește și: Primul copil român cu COVID-19, internat la Terapie Intensivă.Băiețelul de 8 ani a fost diagnosticat cu boala Kawasaki

Delia a izbucnit în lacrimi, din cauza unor amintiri dureroase din copilărie: "Mâncau merele și ne dădeau nouă cojile"Delia a izbucnit în lacrimi, din cauza unor amintiri dureroase din copilărie: "Mâncau merele și ne dădeau nouă cojile"

În egală măsură, cântăreața și-a mai adus aminte de un alt episod dur de la creșă, când educatoareale le dădeau copiilor să mănânce cojile de la mere.

'Țin minte când educatoarele de la creșă curățau niște mere și mâncau merele și ne dădeau cojile, ni le dădeau pe o tavă să mâncam', a mai spus Delia, extrem de afectată.

Citește și: Moise Guran revine la Europa FM, la 9 luni după anunțul că renunță definitiv la jurnalism, pentru a se implica în politică

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter