Moise Guran revine la Europa FM, la 9 luni după anunțul că renunță definitiv la jurnalism, pentru a se implica în politică

Publicat pe

În urmă cu 9 luni Moise Guran anunța că intenționează să renunțe definitiv la jurnalism pentru a se implica în politică. Se pare că, între timp, s-a răzgândit, căci acum revine cu o nouă emisiune la postul de radio.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Moise Guran trece de la politică la… rock! Vedeta se întoarce la Europa FM, în calitate de realizator de emisiune rok.

„Se cheamă Rock and talk și este fie un rock editorializat, fie un un editorial susținut de muzică rock. Este o emisiune care cred că va crea mulți fani, dependență și controversă, pentru ca așa face și realizatorul acestei emisiuni dintotdeauna. Întotdeauna când semnează are această tendință de a crea fani, dușmani, controversă și dependență', a spus el la emisiunea Deșteptarea, potrivit europafm.ro.

Citește și: Maria Constantin are un nou iubit și se pregătește de a treia nuntă:„Doamne ajută, să fie cu noroc!'

Emisiunea urmează să fie difuzată în fiecare joi pe frecvențele Europa FM, și pe europafm.ro.

Citește și: Bebe Cotimanis pleacă de la ProTv, după 25 de ani.Actorul se mută la Prima Tv

Moise Guran: „E o emisiune cu muzică și vorbe”

'Încerc să fiu mai degrabă inspirațional decât editorial, intenția fiind de a susține cu muzică rock idei mai degrabă decât dezbateri. E o emisiune cu muzică și vorbe, așa cum îi spune și numele. Marea provocare a acestei emisiuni e să aducă cel puțin jumătate din conținut muzică rock foarte nouă, cea mai mare parte a pieselor nu s-au auzit nici pe alte stații. Asta a fost provocarea pentru mine, să învăț o nouă meserie.

Tema emisiunii din această seară este ura și modul în care ultimele evenimente ne-au influențat nu atât viața, cât comportamentul nostru individual – temerile, anxietatea și provocările legate de libertatea individuală cu care trebuie să trăim de șase luni de zile', a mai spus Moise Guran.

Moise Guran revine la Europa FM, la 9 luni după anunțul că renunță definitiv la jurnalism, pentru a se implica în politicăMoise Guran revine la Europa FM, la 9 luni după anunțul că renunță definitiv la jurnalism, pentru a se implica în politică

Citește și: Care este, de fapt, relația dintre George Burcea și Viviana Sposub, la Ferma.Ce fac cei doi „îndrăgostiți' când nu sunt filmați

Reamintim că jurnalistul anunța în luna ianuarie că renunță la această carieră, pentru a intra în politică.

„Vă anunț că am luat decizia să renunț definitiv la cariera și la rolul meu de jurnalist român pentru a-mi asuma un rol politic în această țară', anunța el chiar la Europa FM.

Sursa foto: Facebook, Hepta, Captura YouTube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter