Bebe Cotimanis pleacă de la ProTv, după 25 de ani. Actorul se mută la Prima Tv

Publicat pe

Bebe Cotimanis face o schimbare radicală din această toamnă. Unul dintre cele mai temute personaje din serialul Vlad, difuzat la Pro TV, va fi din această toamnă vocea Prima TV. Mutarea este una extrem de surprinzătoare, mai ales că actorul este de ani buni la ProTv.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Din 5 octombrie, celebrul actor Bebe Cotimanis va fi vocea postului Prima TV. El este una dintre cele mai cunoscute voci din România și din această toamnă se va auzi atât pe Prima TV, cât și pe televiziunile sportive ale grupului Clever, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K.

Bebe Cotimanis are o bogata experiență în domeniu și este cunoscut telespectatorilor pentru rolurile sale în seriale de televiziune dar și un actor indrăgit al teatrului românesc, jucând în piesele Teatrului Nottara.

Bebe Cotimanis pleacă de la ProTv, după 25 de ani. Actorul se mută la Prima TvBebe Cotimanis pleacă de la ProTv, după 25 de ani. Actorul se mută la Prima Tv

El mai este cunoscut și din filmele „Hotel de lux', „Epicentru' sau „Amen'. În prezent, Bebe Cotimanis face un rol de excepție în serialul Vlad, de la Pro tv. În această toamnă, Bebe Cotimanis va anunța toate noutățile de la Prima TV odată cu trecerea la emisia HD și va da „culoare' tuturor materialelor video de promovare ale posturilor sportive Look.

Actorul de 65 de ani a avut roluri în diverse seriale, iar vocea lui e considerată una emblematică, fiind cea care le anunța românilor că urmau să înceapă buletinele de știri.

Bebe Cotimanis a avut chiar roluri foarte mari în cadrul producțiilor de la Pro TV.

Părăsește ProTv-ul după 25 de ani

Bebe Cotimanis a decis să părăsească Pro TV-ul după 25 de ani, în favoarea Prima TV. Veștile legate de schimbările din postul de televiziune au fost anunțate recent și prin câteva măsuri luate.

Vocea lui Bebe Cotimanis nu se mai aude în spoturile publicitare de pe Pro TV de câteva luni bune. El a fost deja înlocuit de către prezentatorul de radio George Vintilă.

Actorul a fost tras pe dreapta în acest sens de câteva luni, fiind chiar informații că nu ar mai avea vreo treabă cu Pro TV-ul ceva timp. În această joi s-a aflat că a devenit noua figură reprezentativă de la Prima TV.

Bebe Cotimanis își va începe oficial activitatea la acest post TV de pe data de 5 octombrie 2020. Telespectatorii au fost foarte curioși să afle și despre ce emisiune va fi vorba, având în vedere că e un transfer din televiziune atât de însemnat.

Fostul jurat de la Românii au Talent va deveni figura postului de televiziune achiziționat recent de Clever Media, după cum anunță paginademedia.ro, deținută de omul de afaceri Adrian Tomșa.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter