Andrei Galuț, singurul supraviețuitor din trupa Goodbye to Gravity, pensionat la 29 de ani. Ce despăgubiri cere după dezastrul din Colectiv

Publicat pe

Andrei Galuț, unicul supraviețuitor din trupa Goodbye to Gravity, după dezastrul din Colectiv, a fost nevoit să se pensioneze la doar 29 de ani. Artistul care și-a pierdut logodnica și majoritatea prietenilor în incendiu cere acum în instanță daune morale și materiale.

Cu arsuri pe 45% din suprafața corpului, viața lui Andrei Galuț, solistul Goodbye to Gravity, trupa care concerta în Colectiv în fatidica noapte a incendiului, atârna de un fir de ață imediat după dezastru. Unicul supraviețuitor al trupei a supraviețuit, însă existența sa nu va mai fi niciodată aceeași.

Andrei Galuț, singurul supraviețuitor din trupa Goodbye to Gravity, pensionat la 29 de ani. Ce despăgubiri cere după dezastrul din ColectivAndrei Galuț, singurul supraviețuitor din trupa Goodbye to Gravity, pensionat la 29 de ani. Ce despăgubiri cere după dezastrul din Colectiv

Conform Libertatea, solistul care a fost nevoit să se pensioneze la doar 29 de ani cere în instanță opt milioane de euro daune morale și 60.000 de lei daune materiale.

După incendiu, Andrei Galuț a fost supus unei intervenții de reconstrucție facială, urmând numeroase tratamente de recuperare în Europa, în țările Olanda și Germania. Conform avocatului său, tânărul se află în prezent în SUA, unde este supus altor operații. În nefasta noapte de 30 octombrie 2015, Andrei și-a pierdut logodnica, colegii de trupă și mare parte din prietenii săi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter