Anna Lesko are un nou iubit la două luni de la despărțirea de tatăl copilului

Publicat pe

Anna Lesko are un nou iubit la doar două luni de la despărțirea de tatăl copilului său. Artista nu a stat prea mult singură și și-a găsit imediat alinare în brațele unui alt bărbat. Anna Lesko este foarte discretă când vine vorba despre noua relație.

După o relație de opt ani cu DJ Vinnie, Anna Lesko a pus punct, deși au un copil împreună. Artista nu a stat prea mult singură, pentru că la doar două luni după ce a devenit o femeie liberă și-a găsit un nou iubit. Anna Lesko se bucură din plin de viață și nu ține cont de părerile celor din jur.

Cântăreața se iubește acum cu un om de afaceri, iar acesta i-ar interzice artistei să facă relația publică. Noul iubit al Annei Lesko nu are nicio legătură cu lumea mondenă și preferă să stea departe de ochii presei.

Iubitul Annei Lesko s-a impus încă de la începutul relației și i-a explicat în mod clar că nu vrea să apară la televizor sau în ziare, potrivit spynews.ro.

Citește și: Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit după 8 ani de relație! Motivul ar fi infidelitatea artistei

Ce pensie de întreținere va plăti fostul soț al Annei Lesko pentru fiul lor

Cancan.ro a intrat în posesia termenilor divorțului, ce vizează atât datele custodiei copilului, cât și suma pe care DJ Vinnie o va plăti lunar pentru necesitățile fiului său.

Artistul va contribui lunar cu suma de 200 de euro pentru creșterea și îngrijirea copilului, în vreme ce băiețelul va locui la domiciliul celebrei sale mame.

FOTO: Facebook

Anna Lesko are un nou iubit la două luni de la despărțirea de tatăl copiluluiAnna Lesko are un nou iubit la două luni de la despărțirea de tatăl copilului
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter