Cine este Radu Vlăduț, partenerul lui Alex Abagiu, de la Asia Express. Radu l-a convins pe makeup artist să intre în competiție

Publicat pe

Printre perechile participante la Asia Express, Alex Abagiu și cel mai bun prieten al lui, Radu Vlăduț, încep deja să se remarce. Pentru început, prin garderobă. Despre Radu, cel care l-a convins pe makeup artist să intre în competiție, nu se știe mai nimic. Iată cine este Radu Vlăduț, partenerul lui Alex Abagiu de la Asia Express.

Competiția Asia Express a făcut deja celebre câteva personaje venite în marea aventură alături de prietenii lor cu notorietate și, după cum merge treaba, se pare că același lucru se va întâmpla cu partenerul lui Alex Abagiu de la Asia Express, Radu Vlăduț.

Cei doi au început deja să se remarce deja în cel de-al treilea sezon Asia Express, prin tricourile purtate. Aceștia și-au etalat deja tricourile cu imprimeul Danielei Crudu și al Vicăi Blochina, concurentele din sezonul anterior pe care ei le-au admirat cel mai tare.

Despre Radu Vlăduț, partenerul lui Alex Abagiu de la Asia Express, nu se știu multe detalii, în afară de faptul că este cel mai bun prieten al celebrului makeup artist. Rolul lui Radu în această aventură este extrem de important, intrucât, așa cum declara Abagiu pentru Elle înainte de a pleca la drum, el l-a convins pe acesta să accepte propunerea producătorilor de a participa la Asia Express.

Judecând după interviul acordat de Abagiu aceleași publicații înainte de a pleca în cmpetiție, Radu este o persoană foarte descurcăreață.

'În viață oamenii se ceartă, se împacă, se bucură, se supără, râd, plâng că așa e cursul firesc. Iei asta și o multiplici de 100 de ori datorită condițiilor și a formatului și cam asta cred că o să fie viața în Asia Express, cu de toate. (râde). Din fericire îl cunosc bine pe Radu și am încredere că împreună o să ne descurcăm! Trebuie!', a declarat Alex Abagiu despre Radu Vlăduț, partenerul său de la Asia Express.

Radu Vlăduț mai are un talent deosebit, deși nu știm cât de util se va dovedi la Asia Express. După cum se recomandă pe pagina sa de Instagram, Radu e 'regele selfie-urilor'.

Citește și: Anca Serea, cel mai sexy pictorial, la trei luni după ce a devenit mamă pentru a șasea oară. Vedeta a pozat în ipostaze îndrăznețe

Cine este Radu Vlăduț, partenerul lui Alex Abagiu, de la Asia Express. Radu l-a convins pe makeup artist să intre în competițieCine este Radu Vlăduț, partenerul lui Alex Abagiu, de la Asia Express. Radu l-a convins pe makeup artist să intre în competiție

Foto: Instragram, PR

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter