Angelina Jolie nu-și revine cu greutatea. Cum și-a făcut apariția la un eveniment monden

Publicat pe
Angelina Jolie nu-și revine cu greutatea. Cum și-a făcut apariția la un eveniment mondenAngelina Jolie nu-și revine cu greutatea. Cum și-a făcut apariția la un eveniment monden

Apare din ce în ce mai rar la evenimente mondene, dar când o face oferă presei cele mai spectaculoase imagini. Angelina Jolie a venit alături de copiii săi la o premieră de film, unde a etalat o rochie de seară fabuloasă, ce i-a lăsat la vedere trecutul de 'fată rea': numeroasele tatuaje. Dar și silueta îmgrijorător de fragilă, totodată. Angelina Jolie pare că nu-și mai revine cu greutatea.

După ce s-a despărțit de Brad Pitt în 2016, Angelina Jolie a ales pe sprânceană evenimentele publice și, cu atât mai rar, și-a făcut apariția la evenimente cu dress code black tie. Dar iată ca la premiera filmului Dumbo, regizat de Tim Burton, actrița a bifat una din cele mai elegante apariții din ultimii ani, într-o rochie albă creată de Versace. Rochia i-a pus în evidență o parte din cele 20 de tatuaje, în special pe cele de pe spate, de inspirație budistă. În același timp, frumoasa rochie nu a putut masca, totuși, silueta în continuare fragilă a Angelinei care, după dubla masectomie din 2013, nu a mai recuperat kilogramele pierdute.

Alături de Angelia Jolie la premiera de film cu tematică de circ au luat parte patru din cei șase copii ai săi:  Zahara (14) Shiloh (12), și gemenii de zece ani Vivienne and Knox.

Angelina Jolie, mărturisire-șoc despre Brad Pitt: dependent de alcool și gelos

Recent, Angelina a vorbit despre problemele în mariajul cu Brad Pitt pentru Entertainment Today, dezvăluind că dependența de alcool a actorului a degradat relația dintre ei: 'Nicio relație nu e în alb sau negru, sunt multe zone gri. DEși eu și Brad am avut divergențe în multe aspect, cee ace a dus în primul rând la divorț a fost diferența majoră de perspectivă în cum să ne creștem copiii. (…) Dependența de alcool l-a făcut să rateze numeroase oportunități la Hollywood. Avea chiar și gelozii că nu îl las eu să-mi promoveze proiectele. În fine, este totuși tatăl copiilor mei și nu vreau să vorbesc prea mult despre problemele noastre.'

Deși Angelina nu are niciun rol în filmul la a cărui premieră și-a făcut apariția, în toamna acestui an va avea loc premiera unui nou film din seria 'Maleficent', cu care a făcut senzație în 2014.

 Foto: Hepta, Northfoto

Citește și:

La Toya Jackson, sora lui Michael, își acuză fratele de pedofilie: „Nu pot și nu voi fi un complice tăcut al crimelor lui împotriva unor copii'

Ce mult i-a crescut burtica de gravidă Laviniei Pîrva. Cum a fost surprinsă soția lui Ștefan Bănică pe stradă

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter