Ce mult i-a crescut burtica de gravidă Laviniei Pîrva. Cum a fost surprinsă soția lui Ștefan Bănică pe stradă

Publicat pe

Lavinia Pîrva trece prin momente unice din viața ei, iar în doar câteva luni vedeta va naște primul său copil. Soția lui Ștefan Bănică va deveni mămică de băiat la începutul verii. Burtica de gravidă a cântăreței este foarte mare.

Lavinia Pîrva este însărcinată în ultimul trimestru, iar viitoarea mămică nu dă foarte multe detalii despre sarcina sa. Într-un interviu, soția lui Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit că vor avea un băiețel, iar emoțiile sunt foarte mari.

Burtica de gravidă a Laviniei Pîrva este din ce înce mai mare, iar asta se poate observa și în fotografia de mai jos. Viitoarea mămică a purtat un tricou foarte mulat care i-a scos burtica în evidență, iar peste a avut o geacă de blugi mai largă.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. a luat câteva kilograme în plus, însă cu siguranță le va da jos după ce va naște. Chiar dacă este însărcinată, Lavinia Pîrva nu a renunțat la cariera ei, iar de curând a scos o nouă melodie.

Lavinia Pîrva este însărcinată în cel de-al treilea trimestru

Lavinia Pîrva este însărcinată în cel de-al treilea trimestru

Ștefan Bănică a fost cel care a făcut anunțul despre sarcina Laviniei Pîrva

Artistul este cel care a făcut public anunțul și a decis să spună totul într-o zi specială: aseară, la concertul de la Sala Palatului, imediat după ce i-a făcut o dedicație Violetei, fiica lui și a Andreei Marin, a cărei zi de naștere a fost: „Doamenlor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Mos Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară’.

Citește și: Viitoarea mămică Lavinia Pîrva, ipostaze tandre alături de Ștefan Bănică

Citește și: Cât de mult s-a schimbat Lavinia Pîrva de când este însărcinată. Soția lui Ștefan Bănică radiază de fericire

FOTO: Facebook, Click!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter