Anna Lesko, la un pas de căsătorie de două ori: „Am fost cerută, dar a intervenit...”. Ce spune despre al doilea copil/ EXCLUSIV

Publicat pe

Anna Lesko a fost la un pas de căsătorie de două ori. Cu toate că nu s-a căsătorit până acum, artista nu a dus lipsă de cereri, ba chiar ne-a dezvăluit că până acum a fost cerută de două ori în căsătorie și ne-a spus motivele pentru care nu a ajuns la altar niciodată. Între timp, însă, lucrurile s-au așezat: „Nu mă încurcă o căsnicie cu nimic', subliniază cântăreața.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ți-ai dori să mai ai un copil?

Da. Mi-aș dori o fetiță foarte mult, dar Adam vrea băiat. Noi mai discutăm: eu vreau fetiță, el băiat, dar nu avem cu cine. (râde)

Anna Lesko, la un pas de căsătorie de două ori: „Am fost cerută, dar a intervenit...'. Ce spune despre al doilea copil/ EXCLUSIVAnna Lesko, la un pas de căsătorie de două ori: „Am fost cerută, dar a intervenit...'. Ce spune despre al doilea copil/ EXCLUSIV

Anna Lesko: „Am fost cerută în căsătorie de două ori'

Interesant este că nu te-ai căsătorit niciodată… De ce? Spune-ne drept, de câte ori ai fost cerută în căsătorie?

Am fost cerută în căsătorie de două ori, dar să știi că erau alte vremuri, alte perspective, alte obiective, cariera întotdeauna a intervenit. Astăzi, lucrurile s-au repoziționat, cu brio pot face față carierei și rolului pe care îl am deja, adică de mamă, iar acolo, undeva, există și posibilitatea aceasta. Nu mă încurcă o căsnicie cu nimic.

Citește și: Ce relație are acum Anna Lesko cu Dj Vinnie și cum se înțelege fiul artistei cu tatăl lui:„I-am explicat lui Adam că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Dani Oțil, adevărul despre relația dintre el și Anna Lesko:„I-am făcut altar, iar ea îmi aducea ciorapi, cizme, chiloți'

Citește și: Vlăduța Lupău, detalii despre botez și petrecerea de nuntă pe care a amânat-o:„Aveam pregătită o super-petrecere'/ EXCLUSIV

Citește și: Nicole Cherry, noi imagini de la botez și cununie.Fiica artistei a avut două ținute

Anna Lesko: „Nu îmi place tristețea și trec peste astfel de momente singură'

Cred că ești cea mai optimistă și veselă artistă din showbiz, nu te-am văzut niciodată supărată și nici nervoasă… Și, totuși, care sunt grijile, întrebările, angoasele tale?

Eu mă enervez, dar foarte scurt și rezolv repede. Mă pun repejor pe picioare. Nu îmi place tristețea și trec peste astfel de momente singură. Uneori mă mai enervez, mai sunt momente, nu sunt perfectă.

Cum depășești perioadele grele? Te-ai confruntat cu o perioadă în care te-ai simțit poate pierdută, dezamăgită, că ți s-au înecat corăbiile?

Contează foarte mult felul tău de a fi. Cred că am mai fost supărată cândva și nu mi-a plăcut de mine așa. Eu întotdeauna m-am analizat și mă analizez în continuare mai elaborat, iar mie îmi place foarte mult să mă surprind, să canalizez atenția asupra mea atunci când se petrec anumite lucruri. Am reflectat și nu îmi place de mine supărată. Îmi place foarte mult să mă implic, sunt foarte pasională în ceea ce fac, sunt acolo cu totul. Nu pot să fac toate acestea dacă sunt supărată. Trec foarte repede peste asta.

Anna Lesko: „În ultimă instanță să pui toată nemulțumirea în brațele unei prietene'

Nu las supărarea să mă acapareze, întrucât altfel se transformă în fustrare. Mai există metode de a scoate supărarea din tine, poți să-i spui persoanei respective care te-a supărat ce simți, printr-un mesaj scris (pe care să nu îl trimiți niciodată) sau față în față, iar în ultimă instanță să pui toată nemulțumirea în brațele unei prietene. (râde). Supărarea are și ea rostul ei, dar pe termen foarte scurt. Nu este un musafir plăcut, dar este nevoie de el. Are importanța ei, însă nu o las să preia controlul vieții mele.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter