Ce relație are acum Anna Lesko cu Dj Vinnie și cum se înțelege fiul artistei cu tatăl lui: „I-am explicat lui Adam că...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

În ce relație se află acum Anna Lesko cu Dj Vinnie și cum se înțelege fiul artistei cu tatăl lui. Artista a vorbit deschis despre relația ei actuală cu fostul partener, cum se înțelege fiul ei cu tatăl său, dar și cum i-a explicat lui Adam că părinții lui s-au despărțit, fără ca separarea să-l afecteze în vreun fel.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum i-ai explicat lui Adam că părinții lui se vor separa și cum crezi că l-a afectat pe el această decizie? Au fost momente în care ai simțit că lui îi este greu?

Adam este un copil care a luat într-un mod foarte sănătos situația cu despărțirea mea de tatăl lui, nu a suferit, nu a avut nicio decepție sau stări negative. Este foarte important ca, atunci când părinții se despart, atitudinea mamei să fie pozitivă. Dacă el te vede energică și veselă, nu suferă. El vede că totul este perfect în viața ta, el te vede în armonie. El trebuie să aibă parte de dragoste permanent. Dialogul cu el trebuie să fie unul inteligent. Nu trebuie să îl subestimezi fiindcă este copil.

Ce relație are acum Anna Lesko cu Dj Vinnie și cum se înțelege fiul artistei cu tatăl lui: „I-am explicat lui Adam că...'/ EXCLUSIVCe relație are acum Anna Lesko cu Dj Vinnie și cum se înțelege fiul artistei cu tatăl lui: „I-am explicat lui Adam că...'/ EXCLUSIV

Anna Lesko: „Copilul nu a greșit cu nimic pentru că nu a mers relația dintre părinți'

Copilul este responsabilitatea ta din clipa în care ai decis să îl aduci pe lume. De multe ori, părinții se comportă urât cu copiii, dându-le de înțeles că din cauza lor ei nu își pot reface viața. Doamne ferește! Copilul este prioritatea ta, tu îți aranjezi lucrurile în viață în funcție de programul pe care îl ai cu copilul tău, practic gravitezi în jurul lui, totodată nu trebuie să uiți de tine, trebuie să ai curajul să îți recapeți viața personală, incluzându-l pe noul partener într-un mod sănătos în familia voastră. Copilul trebuie să vadă frumusețea din mama lui. El nu a greșit cu nimic pentru că nu a mers relația dintre părinți. El trebuie să primească atenția cuvenită și dragoste.

Citește și: Anna Lesko, adevărul despre despărțirea de Dj Vinnie, tatăl fiului ei:„El nu a fost pregătit. Problema…'

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Annei Lesko:„Fiul meu îmi cere un frățior. Sunt foarte echilibrată'/ EXCLUSIV

Citește și: Alina Sorescu, anunț important, în plin proces de divorț!La cine vor rămâne fetele ei, după separarea de Alexandru Ciucu: „Instanța a decis…”

Citește și: Andreea Marin e consiliată vestimentar de fiica ei, Violeta:Uneori mă îmbrac cum îmi spune ea, ca să îi fac pe plac'/ EXCLUSIV

Ce relație are acum Anna Lesko cu Dj Vinnie și cum se înțelege fiul artistei cu tatăl lui

În ce relații ești acum cu tatăl lui Adam? Cât de implicat este el în creșterea și educația lui?

Eu cu tatăl lui Adam ținem legătura strict în privința copilului. Cam atât, în rest nu ținem legătura. Tatăl lui este foarte implicat în creșterea și educația lui. Adam se înțelege foarte bine cu tatăl lui și totul este în armonie. I-am explicat lui Adam că noi nu mai formăm un cuplu, dar îl iubim enorm și îl vom iubi mereu și vom face tot posibilul să îi fie bine.

Care sunt cele mai grele momente, pentru tine, din viața de mamă?

Lui Adam i-am spus de la început că nu mințim, indiferent de ce se întâmplă. Prefer să înțeleagă că este mai bine să îl mustru puțin și după să îl iubesc cu foc decât să înceapă să mă mintă. Nicio relație nu va ține dacă vei deveni un mincinos, nimeni nu te va respecta și va avea încredere în tine.

Ce întrebări incomode i-a pus Adam artistei

Ce întrebări incomode îți pune Adam, acum? Ce probleme are, ce curiozități?

Curiozități a avut despre procreare și i-am explicat foarte clar că există un organ, există un alt organ, un băiat cu o fată au un moment intim… I-am explicat exact așa cum stau lucrurile, nu cu barză sau chestii din acestea. A înțeles. M-a întrebat dacă este dureros și i-am spus că o să vadă, o să fie momente pe care le va gestiona și el la rândul lui și va vedea cum va fi. I-am spus că nu este nimic periculos și a fost foarte simpatic, a înțeles foarte bine lucrurile. I-am mai explicat și despre Zâna Măseluță, despre Moș Crăciun, despre Iepurașul de Paște, toate acestea în ultimii doi ani, pentru că el mi-a cerut, venise momentul să i le spun.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter