Ce se întâmplă în viața amoroasă a Annei Lesko: „Fiul meu îmi cere un frățior. Sunt foarte echilibrată”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Annei Lesko. Frumoasa artitsă susține că fiul ei, Adam, îi cere de ceva vreme un frățior, însă mizează pe echilibru atunci când vine vorba despre relațiile sentimentale. La 40+, cântăreața este femeia care gătește, spală, coase, grădinărește, este mamă singură și își manageriază singură și cariera. Și, da, încă mai poate!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Te-a cucerit, vreodată, un bărbat gătind?

Nu, pentru că știu să gătesc. Faptul că el a încercat să gătească și să mă surprindă a contat, dar nu este absolut deloc definitoriu. Faptul că el gătește este doar un bonus. Aș putea să închid ochii dacă nu o face, altele primează.

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Annei Lesko: „Fiul meu îmi cere un frățior. Sunt foarte echilibrată'/ EXCLUSIVCe se întâmplă în viața amoroasă a Annei Lesko: „Fiul meu îmi cere un frățior. Sunt foarte echilibrată'/ EXCLUSIV

Anna Lesko: „Sexul este foarte important, dar nu este definitoriu'

Chiar, Anna, bănuiesc că nu ești genul care se îndrăgostește repede… Cât de pretențioasă ești? Ce îți atrage atenția la un bărbat și cum trebuie să fie el încât să aibă o șansă să rămână lângă tine?

E foarte complicat. Până și eu mă întreb ce mai vreau. M-ar interesa foarte mult un partener de viață, un partener în toate cele. Sexul este foarte important, dar nu este definitoriu. Eu văd situația așa: el să fie un partener în tot. Dacă am nevoie de ceva în cursul zilei, să știu că pot să apelez la el fără să mă lovesc de un refuz sau de faptul că nu are nicio idee. Vreau implicare, vreau să știu că sunt prioritate, vreau să știu că lucrurile funcționează. Cred în munca în doi: când nu mai pot eu, să mă ajute el, iar când nu mai poate el, apar eu cu inițiativa. Vreau un partener în viață. Contează enorm să nu mă mintă.

Citește și: De ce și-a ținut Anna Lesko sarcina secretă, timp de 7 luni:„Mi-a fost foarte frică'

Citește și: Cum s-au cunoscut Monica Gabor și Anna Lesko.Irinel Columbeanu a povestit tot!

Citește și: Cum se apără Ilinca Vandici, după ce a fost criticată de feministe:”Am pornit de la ideea greșită că…”

Citește și: Ce probleme de sănătate are Gabriela Cristea:„Tremura toată. Nu este de joacă!'

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Annei Lesko

Eu nu văd un viitor, dacă există minciună. Eu funcționez pe bază de adevăr. Îmi doresc un om asumat care să se implice în relație la un nivel matur, să aibă această doză de inteligență emoțională la nivel destul de ridicat. Orgoliul pune foarte multe piedici în relație. Nu putem avansa dacă există frustrările din trecut. Cu toții venim cu bagajul nostru din trecut, dar hai să punem bagajul în mijlocul camerei și să scormonim în el, să scoatem, să le punem frumos în sertare și să facem curățenie în el. Este greu, fiindcă sunt văzută ca o femeie puternică și independentă, dar la un moment dat și eu obosesc. Sunt un fel de pilon al vieții mele, un stâlp rezistent. Eu vreau un partener din toate punctele de vedere. Când te vede pe tine atât de independentă, de cele mai multe ori se sperie, deși nu mi se pare normal. Un bărbat puternic este acela care are lângă el o femeie independentă și nu se sperie de ea.

Anna Lesko: „Adam îmi cere de ceva timp un frățior'

Bănuiesc că nu e tocmai ușor să alegi un partener de viață atunci când ai un copilTu cu Adam vorbești despre asta? Te-a încurajat să îți refaci viața sentimentală?

Adam îmi cere de ceva timp un frățior și i-am explicat că lucrul acesta trebuie realizat cu cineva care va face parte, la un moment dat, din viața noastră. Eu nu îl feresc pe Adam. Când mă întreabă lucruri, eu îi răspund cu toată sinceritatea și, evident, îmi aleg felul în care îi explic. Este foarte important să aibă sentimentul permanent că nu mă răpește nimeni de lângă el (râde), că ce e al lui rămâne al lui.

Ești îndrăgostită acum? Există un el în viața ta, ești implicată într-o relație?

Nu. Sunt foarte echilibrată.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter