Ce probleme de sănătate are Gabriela Cristea: „Tremura toată. Nu este de joacă!”

Publicat pe

Ce probleme de sănătate are Gabriela Cristea. Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Aceasta nu doar că are o carieră impresionantă, ci și o familie extrem de iubitoare. Recent, ea a trecut prin momente dificile și a ajuns pe mâinile medicilor. Tavi Clonda a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă partenera sa de viață!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea a postat zilele trecute o imagine de la spital. În acel moment, fanii și-au ridicat multe semne de întrebare și s-au îngrijorat pentru starea de sănătate a prezentatoarei TV. Acum, Tavi Clonda a oferit primele detalii cu privire la soția sa și a explicat care sunt problemele pe care aceasta le are. Din fericire, lucrurile nu par extrem de grave, însă Gabriela Cristea trebuie să urmeze un tratament riguros timp de o lună, primele două săptămâni fiind obligată să ia medicamente.

Ce probleme de sănătate are Gabriela Cristea: „Tremura toată. Nu este de joacă!'Ce probleme de sănătate are Gabriela Cristea: „Tremura toată. Nu este de joacă!'

Se pare că celebra prezentatoare are probleme mari la rinichi, motiv pentru care medicii au dorit să o interneze. Aceasta s-a opus și a preferat să se întoarcă acasă la cei doi copii ai săi.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda, după 7 ani de căsnicie:'Sunt gelos, dar…'

Citește și: Cum a reacționat Gabriela Cristea când a aflat că este înșelată, în trecut:„I-am plătit un bilet de avion…’

Citește și: Moment incendiar la un eveniment unde a cântat Armin Nicoară.Cum l-a filmat Claudia Puican

Citește și: Gabriela Oțil, după ce a fost criticată pentru că a ieșit în club cu prietenele:„Am fost șocată de reacții. Eu când stau acasă cu cel mic…’

Ce probleme de sănătate are Gabriela Cristea

Ce probleme de sănătate are Gabriela Cristea. Tavi Clonda a explicat faptul că soția sa are o infecție la rinichi cu care nu trebuie să se joace nicio persoană. Acesta a explicat că problema medicală nu este într-o fază avansată, însă prezentatoarea TV trebuie să urmeze un tratament riguros, timp de o lună.

Este bine, urmează un tratament la spital, la Sanador. Are o infecție la rinichi. Nu este de joacă. Nu este într-o fază foarte avansată, dar, oricum, este acută cumva și trebuie ținut un tratament riguros, căci altfel poate să devină totul mai neplăcut pe termen lung. Tratamentul este de o lună de zile, iar antibioticul îl ia două săptămâni', a declarat Tavi Clonda pentru EGO.ro.

Gabriela Cristea a refuzat internarea în spital

Medicii de la clinică au avut grijă cum trebuie de soția lui Tavi Clonda. Gabriela Cristea a primit mai multe perfuzii pentru a nu se mai simți slăbită. Dacă ieri a lipsit de la emisiune, astăzi ea își dorește să apară pe micile ecrane. Mai mult decât atât, deși doctorii au întrebat-o dacă vrea să se interneze, celebra prezentatoare a spus categoric că nu.

„Și astăzi o să mai facă (n.r. perfuzii), tot se simte slăbită. Ieri nu a fost la emisiune, astăzi trebuie să meargă, astfel că este necesar să se pună pe picioare pentru că nu este la capacitatea la care trebuie. A stat vreo 3-4 ore acolo (n.r. în clinică), iar apoi am luat-o acasă. Au întrebat-o dacă vrea să se interneze și a zis că nu, merge acasă la copii', a adăugat el pentru sursa citată.

Aceasta se simte mult mai bine astăzi decât ieri, iar Tavi Clonda speră ca starea de sănătate a soției sale să se îmbunătățească pe zi ce trece.

„Este spre bine, dar astăzi este a doua doză, a doua zi de tratament. Este devreme, însă este mai bine ca ieri, când a avut frisoane. Nu putea să facă nimic, a făcut și febră musculară de la frisoane, nu se mai opreau', a mai spus el.

Cum a îngrijit-o Tavi Clonda pe soția sa

Tavi Clonda a povestit faptul că soția sa s-a trezit din somn în jurul orei 4 jumătate dimineața. Aceasta tremura și nu știa cum să gestioneze problemele de sănătate care o încercau. Artistul i-a făcut un masaj, a îmbrăcat-o și i-a dat o pastilă, însă starea sa medicală era în continuare gravă. Atunci, el i-a sugerat să facă o baie fierbinte și să se odihnească. În jurul orei 10 dimineața, problemele au reapărut, motiv pentru care au mers de urgență la spital.

„Noaptea pe la 4 jumătate m-a trezit, tremura toată. I-am făcut un masaj, am îmbrăcat-o, i-am dat o pastilă, dar nu s-a oprit. A făcut apoi o baie fierbinte, nu se oprea din tremurat. Ulterior s-a liniștit, o oră a dormit, iar pe la 9-10 a luat-o iar. Am zis că trebuie să chemăm salvarea. Am chemat salvarea, dar am zis că durează prea mult. Am hotărât să mergem noi, să facă un efort pentru a ne urca în mașină și a ajunge la spital. Am aflat ce se întâmplă și a primit tratament, acum este mult mai bine', a mai spus el pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter