Cum a reacționat Gabriela Cristea când a aflat că este înșelată, în trecut: „I-am plătit un bilet de avion...”

Publicat pe

Cum a reacționat Gabriela Cristea când a aflat că este înșelată, în trecut. Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Aceasta nu doar că are parte de o carieră impresionantă, ci și de o familie extrem de iubitoare. Însă, în trecut, viața sa nu a fost la fel de roz. Recent, ea a povestit un episod în care era înșelată. Iată cum a reacționat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea este una dintre cela mai apreciate vedete de televiziune din România. Aceasta are o carieră impresionantă, dar și o familie extrem de iubitoare. Cu toate acestea, în urmă cu câțiva ani, lucrurile nu arătau atât de bine. Ea a povestit, în cadrul emisiunii Mireasa, o experiență nefericită prin care a trecut. Se pare că frumoasa brunetă a fost înșelată!

Cum a reacționat Gabriela Cristea când a aflat că este înșelată, în trecut: „I-am plătit un bilet de avion...'Cum a reacționat Gabriela Cristea când a aflat că este înșelată, în trecut: „I-am plătit un bilet de avion...'

În cadrul emisiunii a avut loc o confesiune a concurentei Alina, care a fost înșelată de soț. Această mărturisire i-a amintit Gabrielei Cristea de o situație asemănătoare din trecutul ei.

Citește și: Simona Gherghe a fost înlocuită de Gabriela Cristea la emisiunea Mireasa.Prezentatoarea de la Antena 1 are COVID-19

Citește și: Maria Constantin, adevărul despre conflictul cu Gabriela Cristea:'Mai erau câteva lucruri de-ale ei, în casă'

Citește și: Prima Doamnă Olena Zelenski, după mesajul emoționant postat de președintele Ucrainei:'Noi suntem armata'

Citește și: Ce mesaj a transmis Zelenski, președintele Ucrainei, pentru români:„Simțim sprijinul politic și de apărare’

Cum a reacționat Gabriela Cristea când a aflat că este înșelată

În platoul emisiunii Mireasa, Gabriela Cristea a luat parte la confesiunea Alinei. Aceasta a mărturisit că a fost înșelată de partenerul său, iar tot ce a putut să facă a fost să o ducă pe amantă acasă. Reacția inițială a prezentatoarei a fost una de confuzie, urmând în scurt timp să își amintească de o poveste din tinerețea sa.

'Sora mea a dus-o pe amanta acasă. Eu am rămas puțin așa… Dar cum?', a spus fratele Alinei.

Gabriela Cristea și Paula Chirilă au spus imediat că știu și ele despre reacția uluitoare a Alinei.

'Da, ne-a povestit și nouă asta. Cel mult poți să-i plătești un taxi, în cel mai rău caz.Dar să o urci la tine în mașină să o duci acasă…', a spus Gabriela Cristea.

'Îi arăți unde e ieșirea, cel mult', a completat și Paula Chirilă.

În cele din urmă, Gabriela Cristea și-a luat inima în dinți și a recunoscut că și ea a trecut printr-o experiență asemănătoare.

'Dar știți că am făcut și eu asta? Acum 100 de ani. Mi-am adus aminte. Am făcut-o și eu. I-am plătit și un bilet de avion să plece din țară. Acum nu te înțeleg, dar atunci te-aș fi înțeles', a declarat soția lui Tavi Clonda.

Nu poate să slăbească

Gabriela Cristea a recunoscut că are o problemă cu privire la kilogramele în plus. Aceasta susține că în fiecare zi se gândește să urmeze un stil de viață potrivit pentru a pierde în greutate, însă niciodată nu își duce la bun sfârșit planul.

„În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot! De dimineață mă gândesc și până seară îmi trece! Mă apucă disperarea…’, a declarat ea.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter