Maria Constantin, adevărul despre conflictul cu Gabriela Cristea: "Mai erau câteva lucruri de-ale ei, în casă"

Publicat pe

Maria Constantin și Gabriela Cristea au fost căsătorite cu Marcel Toader și, deși teoretic nu au avut nimic de împărțit, între ele au avut loc schimburi de replici acide. După ce artista a catalogat-o pe Gabriela Cristea ca fiind a „a cincea soție, supraponderală și rea’, a lui Marcel Toader, s-au tulburat apele. Iată care a fost, de fapt, relația dintre cele două și de la ce a pornit acest conflict!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Maria Constantin a fost căsătorită cu Marcel Toader timp de trei ani (2015-2018), în timp ce Gabriela Cristea i-a fost parteneră de viață omului de afaceri între 2008 și 2013. Deși, aparent, nimic nu le lega, între cele două s-a iscat un conflict în urma unui comentariu malițios de-al artistei. Iată ce mărturisiri a făcut acum Maria Constantin și de la ce ar fi pornit, de fapt, totul!

Maria Constantin, adevărul despre conflictul cu Gabriela Cristea: "Mai erau câteva lucruri de-ale ei, în casă"Maria Constantin, adevărul despre conflictul cu Gabriela Cristea: "Mai erau câteva lucruri de-ale ei, în casă"

Maria Constantin, adevărul despre scandalul cu Gabriela Cristea

Între cele două foste soții ale lui Marcel Toader – Maria Constantin și Gabriela Cristea – s-a iscat anul trecut un scandal, după ce artista a făcut niște afirmații nepotrivite, care au deranjat-o pe cea din urmă. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, artista a jignit-o pe prezentatoare, spunând despre ea că este „a cincea soție, supraponderală și rea’, a lui Marcel Toader. Invitată recent la emisiunea „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu, artista a dorit să pună capăt oricăror comentarii și a făcut lumină în acest caz.

„Niciodată nu m-am întâlnit cu această doamnă.(…) Am fost chemată la o emisiune și era o chestie cu sosuri picante. Și, la un moment dat, întrebarea era „Spune 3 lucruri negative despre Gabriela Cristea”. Am spus și eu ce am văzut în ultima perioadă pe la televizor, dar nu ce am auzit. Ce am văzut eu și am sesizat, adică la modul că a început să se îngrașe un pic, că nu știu ce, dar nu a fost cu intenție, pentru că nu o cunosc și nu am ce spune despre ea”, a declarat Maria Constantin.

Citește și: Maria Constantin a jignit-o grav pe Gabriela Cristea, fosta soție a lui Marcel Toader: „Supraponderală și rea'

Citește și: Ștefan Stan a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, Simona, a născut: „Sentimente pe care nu le pot descrie”

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, vești bune despre starea pilotului, după ce s-a trezit din comă:„E cooperant, înțelege tot

Citește și: Emilian Dimoftei de la Căsătoriți pe nevăzute are o nouă iubită.Cine l-a cucerit după despărțirea de Andreea

Mai mult, artista a mărturisit că, pe vremea căsniciei sale cu Marcel Toader, a găsit în casă câteva obiecte care-i aparțineau Gabrielei Cristea, dar acest lucru nu a deranjat-o.

„Mai erau câteva lucruri de-ale ei în casă. Nu am vrut să le arunc pentru că nu mă deranjează. O dată ce o poveste este încheiată, e prea puțin important. Ulterior, și eu am lăsat multe lucruri. De la ea a rămas o casetă de make-up și câteva creme”, a mai spus Maria Constantin, în emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, reacție acidă la adresa Mariei Constantin

La scurt timp după ce Maria Constantin a comentat la adresa ei, Gabriela Cristea și soțul său, Tavi Clonda, au comentat situația, nerămânându-i datori artistei.

„A sunat cineva că cică a fost Maria Constantin la o emisiune și a zis că am fost și grasă și rea și urâtă. Ce să comentez asemenea inepții? Ai auzit, iubire? Ți-ai luat o nevastă grasă și urâtă și rea! (…) Nu mă afectează’, a spus Gabriela Cristea la Antena Stars.

La rândul său, Tavi Clonda, deranjat de comentariile Mariei Constantin, a sărit în apărarea soției sale.

„Așa a zis? Să fie sănătoasă! Adevărul că ești cam „rea’ cu mine. Sexy și rea. Băi, prințesă, noi ne știm așa de bine cine suntem și cum suntem, iar lumea caută scandal, pe noi nu ne interesează. Cine vrea scandal, să și-l ia. Să se bată singur, în oglindă. Și cine spune, de fapt, ăla este, știi? Ca măgarul din poveste. Nici nu știu de ce ai pronunțat niște nume. Nu vreau să fiu în aceeași propoziție cu persoane pe care nu le cunosc și nu mă interesează să le cunosc’, a transmis Tavi Clonda.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter