Soția lui Daniel Onoriu, vești bune despre starea pilotului, după ce s-a trezit din comă: "E cooperant, înțelege tot"

Publicat pe

Daniel Onoriu a stat 55 de zile în comă și sunt semne că recuperarea lui merge excelent! Soția pilotului a dezvăluit că acesta este cooperant și înțelege tot, iar medicii consideră că acestea sunt semne că Daniel Onoriu își va reveni. Chiar dacă momentan nu poate să vorbească, familia și medicii sunt optimiști.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Daniel Onoriu mărturisește că pilotul este bine, e cooperant și înțelege tot, însă momentan nu poate să vorbească, căci au trecut aproape două luni de când a intrat în comă.

Soția lui Daniel Onoriu, vești bune despre starea pilotului, după ce s-a trezit din comă: "E cooperant, înțelege tot"Soția lui Daniel Onoriu, vești bune despre starea pilotului, după ce s-a trezit din comă: "E cooperant, înțelege tot"

'Doar ce am ieșit mai devreme de la Daniel, e conștient,cooperant, înțelege tot ce îi spun, încă nu poate vorbi că fiind de atâtea zile în spital nu poate vorbi, dar clipește din ochi, i se citește pe buze, i s-a explicat că nu poate să facă efoturi pentru a vorbi.

Arată foarte bine din punctul meu de vedere, e receptiv, e o minune, ieri când am intrat prima dată la el efectiv nu știam ce să-i spun și i-am spus că tu ești minunea mea, a familiei', a spus Isabela Onoriu în cadrul unei emisiuni TV.

După cele 55 de zile de comă recuperearea lui Daniel Onoriu va fi una destul de grea și va avea loc pe o lungă perioadă, însă familia pilotului e alături de el și îl vor susține ca cu pași mici să-și revină și să poată începe o nouă viață.

Citește și: Cu ce se ocupă logodnicul Iuliei Albu.De dragul ei, Mike s-a mutat din Londra în România!

Citește și: Cine este Cosmin Preda de la Mireasa.A fost crescut de tată vitreg

Citește și: Care a fost testul suprem al relației dintre Viviana Sposub și George Burcea:„Să vedem dacă rezistăm… / EXCLUSIV

Soția lui Daniel Onoriu, vești bune despre starea pilotului, după ce s-a trezit din comă: „Este iubit de Dumnezeu'

Rebeca, verișoara lui Daniel Onoriu, crede că doar Dumnezeu i-a salvat viața pilotului.

I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru revenirea lui Daniel. Este iubit de Dumnezeu. (…) Să nu uităm că el s-a confruntat cu o septicemie, cu cedare multiplă de organe, a fost ventilat mecanic, plus sedare peste 50 de zile. Încet încet toate sunt spre bine.

Mai devreme ni s-a spus că analizele sunt bune și faptul că e slăbit este normal. (…) Ni s-a spus că trebuie să avem răbdare.

Acum două zile, medicii erau rezervați și ne spuneau să ne așteptăm la ce e mai rău, iar acum sunt uimiți și bucuroși pentru că Dumnezeu a lucrat și Daniel e bine. O să urmeze să ne anunțe (nr. ce tratament va primi pilotul)', a dezvăluit Rebeca Onoriu la Antena Stars.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter