Cine este și cu ce se ocupă Răzvan Munteanu, soțul Deliei: „E un haos”

Publicat pe

Cine este și cu ce se ocupă soțul Deliei, Răzvan Munteanu. Delia și Răzvan Munteanu formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Cei doi nu doar că au o familie absolut superbă, ci și cariere de invidiat. Dacă toată lumea știe cu ce se ocupă jurata de la iUmor, puțini sunt cei care au habar cine este și din ce face bani soțul ei. Răzvan Munteanu este pasionat de criptomonede și nu numai!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă soțul Deliei, Răzvan Munteanu. Răzvan Munteanu și Delia Matache formează un cuplu absolut senzațional. Aceștia au o familie superbă și se iubesc necondiționat. Mai mult decât atât, și pe plan profesional formează o echipă! Omul de afaceri nu doar că îi este soț, ci și prieten sau impresar. Iată cine este și cu ce se ocupă soțul Deliei!

Cine este și cu ce se ocupă Răzvan Munteanu, soțul Deliei: „E un haos'Cine este și cu ce se ocupă Răzvan Munteanu, soțul Deliei: „E un haos'

Acesta nu doar că are o pasiune pentru criptomonede, ci a reușit să pună bazele celei mai mari agenții de influenceri din România. Răzvan a lucrat în multe domenii până să își găsească adevăratul scop în viață!

Citește și: Delia, declarații sincere despre primul copil:

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy:’A fost o discuție…’/ EXCLUSIV

Citește și: De ce lipsește Ioana Maria Moldovan de la Prima TV:„În 19 ani de presă nu s-a întâmplat niciodată

Citește și: Delia, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Munteanu

Cine este și cu ce se ocupă soțul Deliei, Răzvan Munteanu

Cine este și cu ce se ocupă soțul Deliei, Răzvan Munteanu. Delia și soțul ei s-au cunoscut în anul 2010, iar în 2012 au decis să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. Răzvan Munteanu este un bărbat afacerist, care investește de fiecare dată când are ocazia. El a câștigat primii bani vânzând produse cosmetice, apoi s-a implicat în industria HoReCa. În prezent, este managerul soției sale, a înființat cea mai mare agenție de influenceri din România și are multe imobile în București. Ba mai mult decât atât, are o mare pasiune pentru criptomonede, care îi produc sume impresionante de bani.

„Toate lucrurile pe care le-am făcut, businessurile, poate părea că nu au legătură. Firul roșu, elementul comun este că, dacă am știut să fac ceva, a fost pentru că am avut un produs foarte bun. Nu sunt neapărat un bun manager, vânzător sau organizator, dacă nu am un produs bun. Nu aș fi putut să fac asta dacă nu era Delia', a declarat el în podcastul lui Codin Maticiuc.

„E un haos'

Cine este și cu ce se ocupă soțul Deliei, Răzvan Munteanu. Artista a vorbit despre începutul relației cu omul de afaceri. Se pare că la început el nu era implicat în atât de multe proiecte, însă ulterior, a început să pună bazele unor investiții de succes. Vedeta de la Antena 1 a recunoscut că și-a dorit încă din prima clipă să formeze o echipă cu acesta, din punct de vedere profesional.

„Atunci când ne-am cunoscut, el nu făcea asta. Ușor, ușor, am început să-mi dau seama că este extrem de talentat în treaba asta, în multe direcții. La un moment dat, e un haos, nu înțeleg cum poate să țină pasul cu tot ce vrea să facă. Este extrem de calm și de calculat și știe foarte multă informație, foarte multă istorie, nu există ceva să nu scrie, este incredibil. I-am zis: „Hai să fim o echipă cumva, că în tine chiar am încredere'. Suntem o familie și de aici…', a spus artista.

Delia: „Ne completăm firesc'

Cine este și cu ce se ocupă soțul Deliei, Răzvan Munteanu. Delia recunoaște că alături de partenerul său de viață se simte excelent! Acesta o completează perfect, iar împreună formează o echipă extrem de puternică!

„El e din alt material, e pe științe exacte. Ne completăm firesc, chiar dacă sună a clișeu. E o parte creativă, care sunt eu, și una cu calcule, el. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și intuiția să îmi dau seama că el are potențial pentru așa ceva', a declarat ea în podcastul „Aproximativ Discuții', a lui Gojira.

Delia și Răzvan Munteanu adoră să călătorească

Cei doi adoră să călătorească și vizitează cât mai multe țări, din diferite continente.

„Nu am hartă să bifez pe unde am mers, știu, în mare, pe unde am fost, dar mai repede îți zic pe unde nu am fost. Trebuie să ajung neapărat în Islanda, pentru că sunt niște peisaje de vis și trebuie să găsim vreo 10 zile pentru aia. Să închiriem o mașină și să o luăm frumos cum trebuie. Vreau să văd multe lucruri acolo. (…) Hawai mă atrage, e tare, e mare și munte', a spus Delia în cadrul la M.C.N. Podcast.

Sursă foto: Facebook, Instagram și Arhivă VIVA!

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă