Ștefan Stan a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, Simona, a născut: "Sentimente pe care nu le pot descrie"

Publicat pe

Ștefan Stan a devenit tată pentru a doua oară și este în culmea fericirii. Simona, soția artistului, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Anunțul a fost făcut chiar de partenera de viață alui Ștefan, care a postat o fotografie pe contul său de socializare, dar a scris și un mesaj emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Stan și Simona trăiesc o frumoasă poveste de dragostei. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în noiembrie 2019 și au împreună două copii. Soția artistului a născut duminică, 30 decembrie, o fetiță perfect sănătoasă.

Ștefan Stan a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, Simona, a născut: "Sentimente pe care nu le pot descrie"Ștefan Stan a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, Simona, a născut: "Sentimente pe care nu le pot descrie"

Simona a postat o fotografie cu ea de pe patul de spital, dar a scris și un mesaj emoționant.

Citește și: Ștefan Stan și soția sa au avut COVID-19: „A luat virusul din spital!’

Citește și: Cum a cerut-o Ștefan Stan de soție pe iubita lui: ‘I-am oferit inelul care a fost al mamei mele

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, vești bune despre starea pilotului, după ce s-a trezit din comă:„E cooperant, înțelege tot’

Citește și: Emilian Dimoftei de la Căsătoriți pe nevăzute are o nouă iubită.Cine l-a cucerit după despărțirea de Andreea

Ștefan Stan a devenit mamă pentru a doua oară

Ștefan Stan se poate declara un bărbat împlinit. Are o carieră de succes și o familie extrem de frumoasă. În urmă cu doar o zi, mai exact duminică, 30 decembrie, cântărețul a devenit tătic pentru a doua oară.

Simona a adus pe lume cea de-a doua fetiță, Mira. Pe contul său de socializare, femeia a postat o fotografie cu ea de pe patul de spital, dar a scris și un mesaj emoționant.

Soția lui Ștefan spune că este extrem de fericită pentru că a devenit mamă pentru a doua oară, dar a ținut să le mulțumească și fanilor pentru zecile de mesaje primite.

'A fost o zi cu multă încărcătură emoțională deoarece este prima noapte într-un an și 2 luni când Elif nu doarme cu mine și bineînțeles emoțiile de dinaintea nașterii. Sunt cea mai fericită, nemachiată și cu cearcăne dar cu zâmbetul pe buze și cu inima plină că am devenit mamă pentru a 2 oară.

Sunt sentimente pe care nu le pot descrie, nu știu cum să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce îmi oferă. Vă mulțumesc pentru mesajele primite.', a scris Simona Stan, pe Instagram.

Cum a cerut-o Ștefan Stan de soție pe Simona

Ștefan Stan și Simona s-au căsătorit în noiembrie 2019 și au avut parte de un eveniment extrem de special. În cadrul unui interviu, artistul a dezvăluit cum a cerut-o de soție pe iubita lui.

Mai exact, a cântat la un concert, în Londra, și a invitat-o și pe partenera lui să vină. A luat inelele de plastic de la paharele de pe masă și i-a pus întrebarea cea mare. Răspunsul a fost unul afirmativ, iar la întoarcerea în țară, i-a dăruit inelul pe care îl primise de la mama sa, care avea o semnificație aparte.

‘Am fost în Londra, la un concert, și am luat-o și pe ea. Într-una din seri, am mers la un restaurant, și, fără să mă gândesc, am luat inelele de plastic de la paharele de pe masă, m-am așezat în genunchi și i-am spus că vreau să fim împreună pentru totdeauna, iar acele ‘bijuterii’ inedite ne vor duce în fața ofițerului stării civile.

A fost doar un prim pas, căci, la întoarcerea în țară, mama mea mi-a dat un inel de familie, cu valoare sentimentală mare, pentru a-l pune pe degetul Simonei. Ea o iubea foarte mult. Păcat că a murit cu trei săptămâni înainte de cununia noastră, dar… asta este viața’, a declarat artistul.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter