Mihaela Cernea de la Class a obținut ordin de restricție după ce a fost bătută de soț. De ce s-a ales Costin Craioveanu și cu dosar penal

Publicat pe

Mihaela Cernea, solista trupei Class, și pictorul Costin Craioveanu au format, timp de 21 de ani, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, însă acum soțul artistei a primit ordin de restricție față de familia sa și, mai mult, s-a ales și cu dosar penal. Iată care sunt motivele care au dus la acest deznodământ!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Recent, s-a aflat că Mihaela Cernea a obținut un ordin de restricție împotriva soțului ei, Costin Craioveanu, supranumit și „pictorul vedetelor”, după ce acesta a agresat-o fizic. Acest lucru a ieșit la iveală după ce soțul artistei s-a urcat la volan în stare de brietate și, în proximitatea casei unde locuiesc soția și cei doi copii ai lor, Leia (14) și Leon (17), a făcut accident, avariind două mașini. Astfel, oamenii legii sosiți la locul accidentului au constatat că pictorul are, de pe data de 20 ianuarie, un ordin de restricție care nu îi permite să se mai apropie de soția lui la mai puțin de 200 m.

Mihaela Cernea de la Class a obținut ordin de restricție după ce a fost bătută de soț. De ce s-a ales Costin Craioveanu și cu dosar penalMihaela Cernea de la Class a obținut ordin de restricție după ce a fost bătută de soț. De ce s-a ales Costin Craioveanu și cu dosar penal

Mihaela Cernea a obținut ordin de restricție împotriva soțului ei

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au format, aparent, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, însă iată că, după 21 de ani de căsnicie, artista a obținut ordin de restricție împotriva soțului ei, după ce acesta ar fi agresat-o în repetate rânduri. Informația a ișit la iveală după ce Costin Craioveanu s-a urcat beat la volan și a lovit două mașini parcate, pe o stradă din cartierul Cotroceni, în apropierea casei sale. Mai mult, acesta a încercat să convingă autoritățile că nu el se afla la volan, ci femeia care îl însoțea, însă camerele de luat vederi de pe stradă au dovedit altceva.

Citește și: Cum arată tatăl lui Cătălin Măruță. Prezentatorul TV a vrut să-și aleagă aceeași meserie ca el

Citește și: De ce nu mai dorm împreună Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu: „Să știți ce vă așteaptă'

Citește și: Ce relație are Viviana Sposub cu fiicele lui George Burcea: „Îmi spun Vavi’

Citește și: Ce regulă respectă Lora și Ionuț Ghenu, în relația lor: „Când ajungem seara acasă…”

Scandalul iscat a scos la iveală faptul că soțul Mihaelei Cernea se afla în atenţia Poliției încă de la începutul acestei luni, când Mihaela Cernea a cerut ordin de protecţie împotriva lui, deoarece a agresat-o fizic. Conform antena3.ro, ordinul de restricţie a fost emis pe data de 20 ianuarie, iar decizia dată de instanță instanţei nu-i permite lui Costin Craioveanu să se apropie la mai puţin de 200 de metri soţia sa. Acesta a fost obligat să facă psihoterapie la Centrul de Asistenţă al Agresorului din sectorul 5, timp de 3 luni.

Costin Craioveanu a încercat să-i păcălească pe politiști

Deși a încercat să-și acundă vina, Costin Craioveanu a fost surprins de camerele de supraveghere de pe stradă. După ce a accidentat cele două mașini, soțul Mihaelei Cernea a coborât de la volan pentru a vedea ce daune a provocat. Poliția a sosit la scurt timp, în urma unui apel la 112 făcut de cineva care locuiește în proximitate.

Inițial, de teama unui dosar penal, acesta a spus că la volan se afla iubita sa, însă în fața evidenței nu a mai putut nega. Ulterior, a spus că mașina sa a alunecat din cauză că nu avea cauciucuri de iarnă și astfel a ajuns să facă accident, mai menționează sursa citată. Oamenii legii sosiți la fața locului au descoperit astfel că Mihaela Cernea obținuse recent un ordin de restricție împotriva soțului ei, care nu se putea apropia la mai mult de 200 de metri de familia sa.

În cele din urmă, Costin Cernea s-a ales cu dosar penal, conform oficialilor de la Brigada Rutieră a Capitalei. În urma testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că pictorul Costin Cernea avea o alcoolemie de 0.56 mg /l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la sediul INML pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

Mihaela Cernea, care va împlini 45 de ani pe 16 februarie, este profesor de canto și deține o sală de fitness și yoga.

Costin Craioveanu e unul dintre cei mai prolifici pictori ai noii generaţii sale, majoritatea tablourilor sale fiind vândute mai ales în afara ţării, cu preţuri de până la 10.000 de euro.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter