Cum s-a schimbat relația dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda, după 7 ani de căsnicie: "Sunt gelos, dar..."

Publicat pe

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în 2015 și au două fetițe superbe împreună. Pe lângă proiectele în care sunt implicați, vedetele reușesc să își facă timp și pentru viața de cuplu. Iată care este secretul căsniciei lor de lungă durată!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și partenerul ei de viață se căsătoreau în 2015, iar nunta era una dintre cele mai urmărite din țara noastră. Timpul a trecut, însă flacara iubirii a rămas aprinsă ca la început. În cadrul unui interviu, Tavi Clonda a vorbit deschis despre relația pe care o are cu prezentatoarea.

Cum s-a schimbat relația dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda, după 7 ani de căsnicie: "Sunt gelos, dar..."Cum s-a schimbat relația dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda, după 7 ani de căsnicie: "Sunt gelos, dar..."

Printre altele, artistul a mai adus în discuție și schimbările pe care le-a resimțit de când a devenit părinte, dar și cum își face timp pentru relația cu Gabriela Cristea.

Citește și: Problemele cu care Gabriela Cristea se confruntă de când e mamă:„Am dormit în trei paturi….’

Citește și: Ce metodă tradițională a folosit Gabriela Cristea pentru a afla sexul celui de-al doilea copil:„Așa a fost!’

Citește și: Cine este Laura Eremia de la Chefi fără limite.Are trei copii

Citește și: Cine sunt nașii pe care Denisa Filcea și Flick i-au ales pentru copilul lor.Anunțul a fost făcut într-un mod inedit 

Tavi Clonda, declarații sincere după 7 ani de căsnicie cu Gabriela Cristea

În cadrul unui interviu, Tavi Clonda a recunoscut că relația cu Gabriela Cristea s-a schimbat de când au apărut pe lume cele două fetițe. Însă, cei doi amorezi încearcă să găsească un echilibru, în a se dedica partenerului, dar și a fi tot timpul acolo pentru cei doi copii.

Vrând, nevrând, s-a schimbat. Totuși, nu ne-am culcat cu copiii, fiecare are camera ei. Când dormi cu micuții, ei nu o să își mai dorească să stea singuri un timp. Am încercat ca seara să fie numai a noastră, în cazul în care nu sunt probleme, nu plâng sau nu este nevoie să mergem la ele.

Este greu, dar i-am spus Gabrielei: „Copiii sunt copii, soțul este soț'. Același lucru este valabil și pentru mine. Nucleul unei familii se formează din soț și soție, iar copiii sunt fructele. Dacă noi doi suntem bine, atunci și copiii sunt bine. Am înțeles amândoi acest lucru și luptăm pentru asta, nu este ușor. Toată lumea este pe primul loc. Copiii au prioritate, dar, din când în când, trebuie să ne vedem și de noi, căci altfel se duce totul pe apa sâmbetei„, spune Tavi Clonda, potrivit Ego.ro.

De asemenea, au grija ca tot timpul să se surprindă unul pe celălalt, astfel încât să mențină flacara aprinsă între ei. Chiar și o jumătate de oră petrecută împreună poate face minuni, așa că aceștia profită de orice moment.

De exemplu, îmi doresc să o scot la film pe Gabriela săptămâna viitoare. S-a făcut și vremea frumoasă acum. De asemenea, ne place foarte mult să stăm și acasă, pe terasă, după ce adorm copiii. Gabriela este obosită de la emisiune, dar mai stăm puțin. Cadouri nu prea ne-am mai făcut, poate mici atenții. Noi ne bucurăm când terminăm o piscină, când ne luăm o mașină. Chiar și o jumătate de oră petrecută împreună este suficientă uneori. Ne mai uităm la filme doar noi doi și ne relaxăm. Bineînțeles, mai sunt și micile vacanțe. Acum o să mergem în Brașov, lăsăm copiii la bunica„, mai spune artistul, potrivit sursei citate anterior.

„Mai sunt gelos”

Având o așa femeie frumoasă lângă el, Tavi Clonda recunoaște că mai are momente când se simte gelos. Însă, totul este într-o limită a bunului-simț, așa că acest lucru nu afectează în niciun mod relația.

„Este vorba de încredere și de respect. Mai sunt gelos, recunosc pentru că acum stau foarte mult pe acasă, având puține concerte. Când se întoarce treaba și o să am concerte, o să fie ea și tot așa. Sunt gelos, dar într-o limită a bunului-simț. Este normală gelozia, dacă iubești pe cineva, nu poți să rămâi indiferent, dar nu trebuie să existe paranoia. Așa a fost de la început, am știut ce mă așteaptă„, a încheiat acesta.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter