Fiica cea mică a lui Gabi Luncă, în depresie la un an de la moartea artistei: „Sunt în continuare pe tratament”

Publicat pe

Fiica cea mică a lui Gabi Luncă e în depresie la un an de la moartea artistei. Rebeca Onoriu se află în continuare pe tratament, la sfatul medicilor, deoarece nici acum nu poate trece peste pierderea mamei sale. Nu există zi în care să nu se gândească la ea și să nu o plângă. Pentru a-și mai alina dorul, tânăra gătește mâncărurile preferate ale regretatei cântărețe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, suferă de depresie la un an de la moartea artistei. Au trecut mai mult de 12 luni de la pierderea cântăreței, iar fetele ei continuă să o plângă și să o poarte în gând, dar și în suflet. Mezina familiei se află în continuare pe tratament, deoarece încă nu s-a putut împăca cu gândul că, din păcate, solista nu se mai află printre noi.

Fiica cea mică a lui Gabi Luncă, în depresie la un an de la moartea artistei: „Sunt în continuare pe tratament'Fiica cea mică a lui Gabi Luncă, în depresie la un an de la moartea artistei: „Sunt în continuare pe tratament'

Gabi Luncă a fost una dintre cele mai mari artiste din România. S-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, pe 3 aprilie 2021. Regretata cântăreață a murit de COVID, după ce, în urmă cu mai mulți ani, reușisese să învingă cancerul. Solista a lăsat în urma ei multă suferință, mai ales în sufletele celor trei fiice ale sale. Mezina suferă de depresie și nu poate trece peste uriașa pierdere.

Citește și: De ce nu poate familia să-i facă lui Gabi Luncă parastasul de un an:„Nu ne permite…'

Citește și: Mormântul lui Gabi Luncă, tranformat în templu, de fiicele sale:”I-am făcut un portativ muzical”

Citește și: Cum l-a anunțat Vlăduța Lupău pe soțul ei, Adi Rus, că e însărcinată, și cum a reacționat el:„Replica lui a fost…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Maria Nagy, una dintre vocile Cenaclului Flacăra, la 65 de ani

Fiica cea mică a lui Gabi Luncă, în depresie la un an de la moartea artistei

Fiica cea mică a lui Gabi Luncă a recunoscut că ia tratament pentru depresie. Potrivit spuselor ei, Rebeca Onoriu a apelat și la un neurolog, sperând că se va vindeca.

„Sunt în continuare pe tratament. Sunt în depresie. Mâine merg la neurolog. E o durere foarte mare. Nu pot vorbi cu surorile mele, și ele plâng. Nu pot să-mi revin, e foarte greu', ne-a declarat fiica cea mică a lui Gabi Luncă pentru impact.ro.

„Nu am schimbat nimic în casă'

De când Gabi Luncă s-a stins din viață, nu prea există zi în care Rebeca Onoriu să nu-și plângă mama. Tânăra a povestit că ea și surorile ei nu au schimbat nimic în casă. Astfel, toate lucrurile au rămas la fel cum le lăsese regretata artistă.

„Nu am schimbat nimic în casă. Mă trezesc și mă culc cu mama în gând, a fost iubită de atâta lume, dar mai ales era darul cel mai de preț din ce aveam eu. Nu pot spune cuiva prin ce trecem. Am fost oarecum învățate fără mama de sărbători, ea fiind plecată. Dar când vezi că nu mai vine acasă. Ce să facem, nu suntem nemuritori, toți ne ducem mai devreme sau mai târziu', a adăugat Rebeca Onoriu.

Rebeca Onoriu gătește mâncărurile preferate ale mamei sale, ca să-și mai aline dorul

Rebeca Onoriu a explicat că orice colțișor al casei îi aduce aminte de mama ei. Pentru a-și mai alina dorul, aceasta gătește mâncărurile preferate ale marii cântărețe.

„Pe 3 va fi ziua mea, nici nu vreau să mă gândesc cum va fi fără mama. Mergem înainte, orice necaz, bucurie ai, golul rămâne. Prima cu care le împărtășeam era mama.

Dacă mă duc la ea la mormânt, ce folos? Nu am amintiri cu mama din cimitir, ceva despre care să zic că-mi amintește de ea. Când vii acasă și acolo sunt lucrurile, mâncărurile care-i plăceau, cum erau, verziturile, ștevia, urzicile, te întrebi unde e mama să i le duc?', a mai transmis ea.

Cum au încercat fiicele cântăreței să o protejeze

Având în vedere că Gabi Luncă învinsese cancerul și avea și o vârstă destul de înaintată, fetele ei au încercat să o protejeze. Rebeca Onoriu a mărturisit că își certa mama ca s nu mai primească vizite, însă marea artistă era învățată cu „baia de mulțime'.

„Mama a fost bolnavă, iar faptul că Dumnezeu ne-a vindecat-o, a fost un bonus. Am avut timp să ne distrăm grozav. Acum pierderea e uriașă. Oricât o protejai de bolile bătrâneții, e trist că nu am putut face nimic peste ce a fost cu Covidul. Nu am fost pregătiți, nu am știut ce să-i facem.

Țipam zilnic să nu pupe pe nimeni, să închidă ușile, să nu mai vorbească la telefon să primească vizite. Dar ea era învățată cu baia de mulțime', a mai explicat tânăra.

Printre altele, Rebeca Onoriu a precizat că familia ei a fost unită dintotdeauna, având casele toți unii lângă alții. Marți, 26 aprilie, au luat masa și împreună cu Daniel Onoriu, care și-a revenit după 55 de zile în comă indusă.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter