Cât de gelos este Emmanuel Macron în relația cu soția lui: "Se teme că cineva ar putea să i-o fure..."

Publicat pe

Emmanuel și Brigitte Macron formează unul dintre cele mai controversate cupluri prezidențiale. Cei doi își țin viața personală departe de lumina reflectoarelor, însă un detaliu din relația lor a ieșit acum la iveailă. Președintele Franței se pare că este extrem de gelos. Iată ce alte informații s-au mai aflat despre aceștia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Macron l-a cucerit pe actualul președinte al Franței pe când acesta avea numai 15 ani, dar s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt și diferența de vârsta de 24 de ani nu a mai contat. Însă, de-a lungul anilor, puține detalii au ieșit la iveală despre relația lor.

Cât de gelos este Emmanuel Macron în relația cu soția lui: "Se teme că cineva ar putea să i-o fure..."Cât de gelos este Emmanuel Macron în relația cu soția lui: "Se teme că cineva ar putea să i-o fure..."

De curând, un ziar a reușit să publice mai multe informații despre viața personală a celor doi soți. Printre altele, s-a aflat că Emmanuel Macron este gelos peste măsură și că îi este frică să nu o piardă pe Brigitte. Iată ce alte detalii au mai ieșit la iveală despre cuplul prezidențial!

Citește și: De ce Brigitte Macron nu poartă niciodată ruj îndrăzneț și ojă colorată.Trucul la care a apelat prima doamnă a Franței 

Citește și: Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe, când l-a cucerit pe președintele Franței

Citește și: Otilia Bilionera s-a luptat cu depresia:„Am urmat tratament antidepresiv și am făcut șapte luni de terapie/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Andreea Ibacka complet nemachiată:„O poză la adevăr

Cât de gelos este Emmanuel Macron în relația cu soția lui

Relația lor a fost mult dezbătută, mai ales din cauza diferenței de vârstă. Ea are 69 de ani, iar el 44, însă nu a contat niciodată acest lucru pentru ei. De-a lungul anilor, puține detalii au fost făcute publice despre viața intimă a acestora, astfel că fanii sunt extrem de curioși.

De curând, ziarul „Le Parisien' a reușit să afle detalii despre viața lor de cuplu. Mai exact, Brigitte Macron este principalul sprijin și lumea președintelui este construită în jurul ei.

„Brigitte Macron este partea care nu se negociază din viaţa preşedintelui Franţei. Soţia este principalul lui sprijin, principalul consilier şi nu sunt doar un cuplu, ci o echipă. Cea mai frecventă propoziţie pe care o auzi la Elysee este: «Unde e Brigitte?». Am auzit propoziţia asta de mii de ori în campania electorală', a declarat jurnalistul Stephane Bern, un prieten al cuplului.

Ei bine, dacă multe persoane s-ar aștepta că prima doamnă a Franței să fie geloasă, adevărul este că nu este deloc așa. Cel care este gelos este chiar Emmanuel, care vrea să știe unde și cu cine merge soția lui, dar cere și rapoarte de la agenții de pază care o însoțesc.

„Emmanuel este foarte îndrăgostit. Nu e exagerat de gelos, dar este foarte atent la tot ce face Brigitte. Pe unde merge, cu cine vorbește, la cine se uită. El o vede atât de extraordinară, încât se teme că cineva ar putea să i-o fure. E foarte protector și nu o pierde din priviri. Cum dispare din încăpere imediat se uită după ea. O ia de mână și nu o lasă niciodată în spate, o prețuiește foarte mult. Orice femeie și-ar dori ca bărbatul de lângă ea să o trateze așa.  Brigitte este mentorul lui, jumătatea sa, cel mai bun prieten al lui și confidentul lui. E femeia mult visată și perechea perfectă pentru el', a mai adăugat sursa.

sursă foto- Profimedia, Hepta

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter