Otilia Bilionera s-a luptat cu depresia: „Am urmat tratament antidepresiv și am făcut șapte luni de terapie”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Otilia Bilionera s-a luptat cu depresia și ne-a vorbit deschis despre lupta cu pe care a dus-o și cum a reușit să se vindece. A urmat tratament antidepresiv și a făcut șapte luni de terapie, iar acum se simte bine, după ce a reușit să depășească momentele dificile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Experiențele neplăcute și-au pus amprenta asupra sănătății tale, la un moment dat. Te-ai confruntat chiar și cu depresia. Cât de greu ți-a fost atunci și cum ai reușit să te vindeci?

Dacă poți să ne povestești concret, că sunt mulți oameni care se confruntă cu probleme similare… Depresia mea a fost legată și de fostul management, de faptul că munceam mult și nu câștigam pe măsura efortului depus. Aveam probleme de sănătate din cauza stresului, a deplasărilor, a răcelilor pe care nu apucam să le tratez și din cauza relației în care mă aflam atunci, care nu mă făcea fericită. Toate astea au dus la o depresie care a durat un an de zile. Am urmat tratament antidepresiv și am făcut șapte luni de terapie, iar acum – mulțumesc lui Dumnezeu! – sunt bine, am reușit să depășesc acel moment. Le recomand celor care trec prin astfel de momente să apeleze la medicul specialist.

Otilia Bilionera s-a luptat cu depresia: „Am urmat tratament antidepresiv și am făcut șapte luni de terapie'/ EXCLUSIVOtilia Bilionera s-a luptat cu depresia: „Am urmat tratament antidepresiv și am făcut șapte luni de terapie'/ EXCLUSIV

Otilia Bilionera: „Nu am nevoie să demonstrez nimic nimănui'

Te-ai lovit vreodată de prejudecăți? Pe principiul că fetele frumoase nu sunt tocmai deștepte…

Întotdeauna. Uneori, e bine să lași oamenii să creadă ce vor despre tine. Din punctul ăsta de vedere, nu am nevoie să demonstrez nimic nimănui.

Citește și: Otilia Bilionera, prima reacție după zvonurile despărțirii de partener:„Nu sunt căsătorită. Nu îmi place să îmi îngrădească nimeni libertatea'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce probleme de sănătate are Otilia Bilionera după Survivor:”Am început să am sângerări gastrice și dureri puternice”

Citește și: Ce relație au Andreea Antonescu și fiica ei, Sienna, în vârstă de 12 ani:”I-am dat toată libertatea din lume”

Citește și: Prima imagine cu fiica lui Cristiano Ronaldo, după ce fratele ei geamăn a murit la naștere:„Acum este momentul să…'

Otilia Bilionera: „Nu există iubire mai pură decât cea dintre părinți și copii'

Cât de apropiată ești de familia ta? Presupun că părinții tăi ți-au fost mereu alături, mai ales în clipele delicate… Ce ne poți spune despre ei?

Provin dintr-o familie modestă, din Suceava. Părinții mei sunt mai presus de orice și oricine. Întotdeauna m-au susținut și au făcut eforturi importante pentru a-mi oferi tot ce am avut nevoie, m-au lăsat mereu să fac ceea ce simt și ceea ce mă face fericită. Consider că nu există iubire mai pură decât cea dintre părinți și copii. Am o legătură foarte, foarte specială cu mama, cu care am dormit până la 19 ani și cu care încă mai dorm ori de câte ori mă vizitează.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter