Otilia Bilionera, prima reacție după zvonurile despărțirii de partener: „Nu sunt căsătorită. Nu îmi place să îmi îngrădească nimeni libertatea”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Recent, au apărut zvonurile că Otilia Bilionera s-ar fi despărțit de partenerul ei, Hamude. După ceremonia religioasă de la o moschee din Turcia, mulți au crezut că artista s-a căsătorit. Acum, însă, rupe tăcerea și ne-a spus în exclusivitate că nu este căsătorită și că ceremonia a fost fără acte. Mai mult, fosta concurentă de la Survivor ne-a spus dacă s-a despărțit sau nu de iubit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De curând, au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora tu și soțul tău, Hamude, v-ați despărțit. Diferite voci au susținut că el nu te-ar fi așteptat la aeroport, la venirea ta din Republica Dominicană, iar tu, la „Survivor ai fi spus că îți lipsesc doar părinții și prietenii, fără să-l menționezi și pe el. Ce e adevărat și ce nu? Chiar a avut loc o separare?

În primul rând, nu sunt căsătorită și nici nu intenționez să mă căsătoresc, în viitorul apropiat. Au existat o cerere în căsătorie și o ceremonie restrânsă, în religia lui, fără acte. Nimic oficial. Ceva simbolic. Nu suntem despărțiți, însă el este un om căruia nu îi place să fie în lumina reflectoarelor, drept urmare, de fiecare dată când apare presa sau vreo televiziune, preferă să nu mă însoțească. Separat de asta, eu sunt o persoană liberă și, în orice relație aș fi, cu el sau cu altcineva, nu îmi place să îmi îngrădească nimeni această libertate.

Otilia Bilionera, prima reacție după zvonurile despărțirii de partener: „Nu sunt căsătorită. Nu îmi place să îmi îngrădească nimeni libertatea'/ EXCLUSIVOtilia Bilionera, prima reacție după zvonurile despărțirii de partener: „Nu sunt căsătorită. Nu îmi place să îmi îngrădească nimeni libertatea'/ EXCLUSIV

Otilia Bilionera: „Nu îmi spăl rufele în public'

Se spune că în orice relație, oricât ar fi de închegată, mai intervin unele mici neînțelegeri. Voi ce certuri ați întâmpinat până acum? De la ce au pornit discuțiile?

Nu îmi place să vorbesc despre lucrurile care țin de relația mea. Nu îmi spăl rufele în public și, sincer, nici nu îmi vine vreo ceartă semnificativă în minte. Noi suntem, înainte de toate, prieteni foarte buni, iar el sunt sigură că își dorește ce este mai bine pentru mine, așa cum și eu îmi doresc pentru el tot ce e mai bun.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Otilia Bilionera după Survivor:”Am început să am sângerări gastrice și dureri puternice”

Citește și: Ce spune Otilia Bilionera despre procesul cu fostul impresar:„M-a lăsat fără nimic după șapte ani de muncă'

Citește și: Horia Brenciu, totul despre povestea de dragoste cu soția lui:„Începutul relației mele cu Alice îl pot ascocia cu un spectacol'/ EXCLUSIV

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu fac nunta, după 7 ani de relație:„Se mărită!'

Ce spune Otilia Bilionera despre ideea de a deveni mamă

Otilia, anul acesta împlinești 30 de ani. De regulă, la această vârstă, întrebările legate despre copii sunt cam… inevitabile. Tu când te-ai vedea să devii mamă?

Nu cred că este o regulă ca toate femeile să aibă copii sau, la 30 de ani, să își pună problema că a cam venit momentul să se gândească serios la a face copii. Nu mi se pare normal să existe o astfel de presiune pe femei. Fiecare este liberă să aleagă dacă vrea să aibă copii sau nu. În plus, poate fi o discuție extrem de sensibilă pentru multe femei.

Știm că Hamude te-a cerut în căsătorie în Turcia, iar ceremonia religioasă s-a ținut într-o moschee. Înainte de el, ai mai primit vreo propunere în acest sens? Ai mai fost cerută în căsătorie, în trecut?

Da, am mai fost cerută în căsătorie de două ori, însă nu a fost să fie.

Otilia Bilionera: „Primul iubit l-am avut la 17 ani'

Despre relația cu Hamude se cunosc cele mai multe detalii, însă sunt sigură că mulți și-ar dori să afle amănunte și despre prima dată când ai format un cuplu. La ce vârstă s-a întâmplat și cum s-a încheiat totul?

Primul iubit l-am avut la 17 ani. Era din Suceava. Am format un cuplu până când am împlinit 20 de ani și am hotărât să mă mut în București, pentru a-mi începe o carieră în muzică.

Ai suferit vreodată din dragoste? Dacă da, cât de rău și cum ai trecut peste eșec?

Nu cred că e cineva care să nu fi suferit nici măcar o dată din dragoste. Este ceva firesc și, oricât de dureros ar părea pe moment, este frumos. E o durere din care ai multe de învățat. Așadar, da, și eu am suferit din dragoste.

Foto: Florian Bodea, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter